Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Σ.Π.Α.Π.: 1η Αναδάσωση για το 2020 στη Νταού Πεντέλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) και το 2020 συνεχίζει δυναμικά και δραστικά να προστατεύει καθώς και να βοηθάει στην ανάπλαση  και αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό Όρος.

Με την έναρξη της νέας χρονιάς ο Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον», διοργανώνει την 1η δράση Αναδάσωσης (Μαθητική) που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  24 Ιανουαρίου 2020 στις 10 π.μ. στην περιοχή της Νταού Πεντέλης.

Στη δράση αυτή έχουν δηλώσει συμμετοχή Δημόσια και Ιδιωτικά σχολεία από Δήμους Μέλη του Συνδέσμου και όμορους Δήμους, δασοπρόσκοποι, εθελοντές, ευαισθητοποιημένοι πολίτες, σύλλογοι και φίλοι του Πεντελικού.

Οι μαθητές των σχολείων και όλοι όσοι παρευρεθούν στη δράση αναδάσωσης θα έχουν την ευκαιρία να φυτέψουν δενδρύλια όπου αργότερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα έχουν την ευκαιρία να τα ποτίσουν και να τα φροντίσουν.

Σημείο συνάντησης: Είσοδος Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Νταού Πεντέλης

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 2108033622 & 2106131461

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ