Καθαρίστηκαν οι Δημοτικές Εγκαταστάσεις στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης

0

Απαιτήθηκαν εκατοντάδες δρομολόγια φορτηγών  για την απομάκρυνση κλαδιών, ξερών χόρτων, ογκωδών και απορριμμάτων που είχαν συσσωρευθεί.

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Αντιδήμαρχος Πεντέλης Βλάσσης Σιώμος σε συνεργασία με ευαισθητοποιημένους πολίτες, καθώς και εταιρίες στα πλαίσια της κοινωνικής τους ευθύνης, ολοκλήρωσαν μια ευρεία επιχείρηση αποκομιδής, απομάκρυνσης και καθαρισμού των δημοτικών εγκαταστάσεων στη δημοτική κοινότητα Πεντέλης από συσσωρευμένα κλαδιά, ξερά χόρτα, ογκώδη και πούσια.


Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Αντιδήμαρχος Πεντέλης Βλάσσης Σιώμος δήλωσε: «Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συλλογική προσπάθεια η αποκομιδή και ο καθαρισμός των δημοτικών εγκαταστάσεων Δήμου Πεντέλης όπου χρειάστηκαν εκατοντάδες δρομολόγια φορτηγών για να απομακρυνθούν όλα όσα είχαν συσσωρευτεί εδώ και χρόνια!
Παράλληλη απομάκρυνση υλοποιείται και στις 3 δημοτικές κοινότητες του Δήμου μας. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται με τη βοήθεια ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας καθώς και εθελοντών  και εργαζομένων του Σ.Π.Α.Π.
Θα ήθελα δημοσίως να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας και την πολύτιμη βοήθεια τους, την εταιρεία Τετράς Α.Ε. και συγκεκριμένα τον Κώστα Πανέτη και τον Κώστα Θεοδωρόπουλο.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους εθελοντές και εργαζομένους του Σ.Π.Α.Π. και τους αγαπητούς συμπολίτες μας για την αμέριστη βοήθεια τους ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η τεράστια αυτή επιχείρηση.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας, εργαζομένους του δήμου Πεντέλης, που με την συγκινητική προσπάθεια τους συνέβαλλαν καθοριστικά στον καθαρισμό ενός χώρου που αποτελούσε κίνδυνο για όλη την περιοχή της  Πεντέλης».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.