Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Δήμος Πεντέλης: Αναστέλλονται οι δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύμφωνα με ανακοινώσεις της κυβέρνησης για έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, αναστέλλονται οι δράσεις που ήταν προγραμματισμένες στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας έως και την Τρίτη 22/9/2020.

Σκοπός της αναστολής των εκδηλώσεων είναι να μειωθούν οι μετακινήσεις εντός του
Δήμου.

Οι προγραμματισμένες δράσεις θα πραγματοποιηθούν άλλη χρονική στιγμή, για την οποία θα ενημερωθείτε άμεσα μέσω της ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου.

Παρόλα αυτά, σημειώνεται ότι την Τετάρτη 16/9/2020 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων, έλαβε χώρα η διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Πεντέλης, με τη συμμετοχή δικτύου φορέων του μεταφορικού έργου του Δήμου και των πολιτών, όπου παρουσιάστηκαν συγκεκριμένες προτάσεις από την ομάδα έργου σχετικά
με το όραμα και τους μετρήσιμους στόχους του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, καθώς και προτάσεις από φορείς, συλλόγους και πολίτες.

Το βίντεο όλης της συνάντησης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, προκειμένου να κατατεθούν περισσότερες απόψεις και ερωτήματα επί του θέματος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ