Δήμος Χαλανδρίου: Λήγει η προθεσμία για ένταξη στο πρόγραμμα «Γέφυρα»

0

Το Γραφείο Ενημέρωσης Δανειοληπτών του Δήμου Χαλανδρίου γνωστοποιεί στους ενδιαφερόμενους ότι στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 λήγει η προθεσμία υποβολής αίτησης για ένταξη στο πρόγραμμα «Γέφυρα» της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ).

Το πρόγραμμα παρέχει κρατική επιδότηση για διάστημα 9 μηνών σε δανειολήπτες που πλήττονται από τις οικονομικές συνέπειες του κορωνοϊού και έχουν δάνεια με υποθήκη στην πρώτη κατοικία.

Οι αιτήσεις ένταξης στο πρόγραμμα υποβάλλονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους ( www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra/ ), με τη χρήση των κωδικών του TaxisNet.

Μετά την είσοδο στην πλατφόρμα και την υποβολή της αίτησης, τα στοιχεία δανειοληπτών, εισοδημάτων και οφειλών αντλούνται αυτόματα από την Φορολογική Βάση Δεδομένων και τις τράπεζες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι δανειολήπτες – κάτοικοι Χαλανδρίου μπορούν να προσέρχονται στο γραφείο ενημέρωσης δανειοληπτών, μόνο με ραντεβού, το οποίο κλείνεται κεντρικά στο τηλ.: 213.212.57.30 της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να βρουν αναλυτικές ερωταπαντήσεις με παραδείγματα, καθώς και τον οδηγό χρήσης της πλατφόρμας στην ηλεκτρονική σελίδα της ΕΓΔΙΧ ( http://www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra-yliko/ ).

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.