Ελάτε στην παρέα μας

Καλλιθέας

Καλλιθέα: Θύελλα αντιδράσεων για ζευγάρι που πάρκαρε σε ράμπα αναπήρων [Έγγραφο]

Δημοσιεύθηκε

στις

“Ποιος ανάπηρος βγαίνει έξω στις 22.00 το βράδυ και ενοχλούσαμε στη ράμπα;;;” με αυτό τον τρόπο διαμαρτυρήθηκε ένα ζευγάρι εκπαιδευτικού και γιατρού μετά από κλήση που τους έκοψε η Δημοτική Αστυνομία επειδή στάθμευσαν πάνω σε μπάρα αναπήρων σύμφωνα με την ανάρτηση του αντιδήμαρχου Δημοτικής Αστυνομίας Νίκου Σκανδαλάκη.

Το ζευγάρι αρχικά έκανε ένσταση στον αντιδήμαρχο με την αιτιολογία πως κάποιος από τους δυο αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζάλη ο αντιδήμαρχος την απορρίπτει και τότε το ζευγάρι αναρωτήθηκε «Ποιος ανάπηρος βγαίνει έξω στις 22.00 το βράδυ και ενοχλούσαμε στη ράμπα;;;» η απάντηση του αντιδημάρχου ήταν πως «είστε απαράδεκτος τραγικός και αδιάφορος για την κοινωνία».

Το ζευγάρι την επόμενη μέρα προέβη σε καταγγελία για την συμπεριφορά του κου.Σκανδαλάκη για “επιθετική και απαράδεκτη συμπεριφορά”.

Αναλυτικά η καταγγελία του ζευγαριού όπως κατατέθηκε στον Δήμο Καλλιθέας:

Ολόκληρη η ανάρτηση όπως την δημοσίευσε ο κος.Σκανδαλάκης:

«Είσαι εκπαιδευτικός (βέβαια δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν είσαι..)και η γυναίκα σου γιατρός. Διευθύντρια κιόλας.

ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ σε ΡΑΜΠΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ. Η υπηρεσία μας σας βεβαιώνει κλήση. Και ορθά πράττει.
Έρχεστε και ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ (επειδή αισθανθήκατε αδιαθεσία…). ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ φυσικά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Και εσείς, το ζεύγος του εκπαιδευτικού με την γιατρό, μου απαντάτε:
Την κλήση μας την κόψατε στις 22,00 το βράδυ. ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΣΤΙΣ 22.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗ ΡΑΜΠΑ??

Και κρατάω την υπομονή μου και το μόνο που σας λεω εκείνη τη στιγμή είναι ότι με αυτά που λέτε είστε απαράδεκτος, τραγικός και αδιάφορος για την κοινωνία!

Και αντί να πείτε μια συγνώμη (που ψεμματα λέτε οτι είπατε), πάτε την επόμενη μέρα στο Δήμο, και καταγγέλετε τη συμπεριφορά μου σας που σας είπα τραγικό.

Ε λοιπόν… θα το ξαναπώ.. !

ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΣ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ και ελπίζω σύντομα η Τροχαία να σας αφαιρέσει δίπλωμα και πινακίδες για 2 μήνες μπας και βάλετε μυαλό!
Καλό σας απόγευμα!!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ