Ελάτε στην παρέα μας

Εκδηλώσεις

Η “Γαλιλαία” γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας της [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα 10 χρόνια λειτουργίας της γιόρτασε η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» με ένα εορταστικό δείπνο στις αίθουσες του «Πύργου Πετρέζα», στις 26 Φεβρουαρίου.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, αφού αναφέρθηκε στο ιστορικό ίδρυσης της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», επεσήμανε την σημαντική συμβολή των χορηγών και δωρητών, μικρών και μεγάλων, όπως και των πολλών συνεργατών και εθελοντών, στη συνεχή ανάπτυξη και διεύρυνση των δράσεων της Μονάδας, περιγράφοντας παράλληλα τους βασικούς άξονες των αρχών και του ήθους της, θέλοντας να τονίσει ότι η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» δεν ανήκει σε έναν, αλλά σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία και όχι μόνον.

Στη συνέχεια, ο Αρχιτέκτονας του Ξενώνα, κ. Πάνος Παρθένιος παρουσίασε τα μελλοντικά σχέδια της Μονάδας που περιλαμβάνουν τη δημιουργία «Ξενώνα Μακροχρόνιας Ανακουφιστικής Φροντίδας» και «Κέντρου Βιοηθικής & Βιοϊατρικής Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης» δίπλα στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έκλεισε με ολιγόλεπτο βίντεο στο οποίο ο διεθνούς φήμης Αρχιμουσικός κ. Θεόδωρος Κουρεντζής, Ιδρυτής και Διευθυντής της Ορχήστρας & Χορωδίας MusicAeterna, έστειλε χαιρετισμό ως νέος φίλος της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» και ανακοίνωσε την πρόθεσή του να πραγματοποιήσει μουσική συναυλία για τους σκοπούς της Μονάδας το καλοκαίρι του 2021.

Στην εκδήλωση παραρεύθηκαν, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Π.Πικραμένος, ο επικεφαλής του Δημιουργικού στην Προεδρία της Κυβέρνησης κ. Στηβ Βρανάκης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθ.Δημόπουλος, η Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου κα Ι.Κριάρη, Καθηγητές Ιατρικής, Νοσηλευτικής και άλλων Σχολών, οι Αντιπεριφερειάρχες Αθ.Αυγερινός και Ν.Πέππας, οι Δήμαρχοι των Δήμων Μεσογείων και Λαυρεωτικής και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ