Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Κ. Καραμανλής: “Θα κληθούν σε απολογία οι υπεύθυνοι της αιφνίδιας απεργίας σε τρένα και προαστιακό”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, σε δηλώσεις του επιτέθηκε στους εργαζόμενους που αιφνιδιαστικά ανέστειλαν την λειτουργία σε τρένο και προαστιακό και προανήγγειλε πως θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

“Θα λάβουμε όλα τα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα”, τόνισε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής για την αιφνιδιαστική απεργία στα τρένα και τον προαστιακό.

«Μια χούφτα εργαζομένων πήγε με το ”έτσι θέλω”, με τσαμπουκά, με νοοτροπίες που θυμίζουν άλλες εποχές και κλείδωσε το αμαξοστάσιο στο Ρέντη», «μια οργανωμένη πλειοψηφία έκανε παρακώλυση συγκοινωνίας, κατάληψη εργασιακού χώρου και δεν άφησε τους συναδέλφους τους να πάνε για να λειτουργήσει ο προαστιακός. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα», τόνισε ο κ. Καραμανλής μιλώντας για την αιφνιδιαστική απεργία στον προαστιακό και τα τρένα στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον υπουργό, μετά από εντολή του πρωθυπουργού, μίλησε ο ίδιος με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ και θα κληθούν σε απολογία οι υπεύθυνοι για την κατάληψη στο αμαξοστάσιο Ρέντη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ