Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Ενωμένο Μαρούσι: “Σιωπή Αμπατζόγλου για τις καταγγελίες των εργαζομένων κατά του Πέτρου Κόνιαρη”

Δημοσιεύθηκε

στις

“Μετά τη δημοσίευση της καταγγελίας της Δ.Α.Σ. που αφορά στην αυταρχική συμπεριφορά του δημοτικού συμβούλου και προέδρου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. Πέτρου Κόνιαρη προς τις/τους εργαζόμενες/ους του νομικού προσώπου, αναμέναμε την αντίδραση της δημοτικής αρχής. Δυστυχώς μετά από έξι ημέρες η διοίκηση Αμπατζόγλου προτίμησε τη σιωπή άρα και την κάλυψη του κ. Κόνιαρη.

Αντί να υποχρεώσει τον πρόεδρο του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. να δώσει εξηγήσεις, για τις αήθεις λεκτικές επιθέσεις του προς τις/τους εργαζόμενες/ους, προτίμησε την τακτική της υποβάθμισης του ζητήματος. Για την παράταξη μας το ήθος, την ηθική και ο πολιτισμός των αιρετών, βρίσκονται στην κορυφή της ιεραρχίας των αξιών μας. Είναι γνωστό σε όλες/ους τις/τους εργαζόμενες/ους του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. το απαράδεκτο ύφος του κ. Κόνιαρη, ιδίως όταν απευθύνεται σε “υφισταμένους” του. Είναι το ίδιο χυδαίο ύφος, με το οποίο έχει απευθυνθεί σε μέλη του Δ.Σ. του τοπικού συλλόγου των Εργατικών Κατοικιών.

Το απεχθές αυτό ύφος το έχουν διαπιστώσει και αρκετά μέλη του Δ.Σ. του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. τόσο της αντιπολίτευσης όσο και της συμπολίτευσης της δημοτικής Αρχής. Ο κ. Κόνιαρης έχει περάσει προ πολλού τα όρια της χυδαιότητας και έχει εισέλθει στο φάσμα του τραμπουκισμού. Για όλα αυτά είναι ενήμερος εδώ και αρκετό καιρό ο κ. δήμαρχος, ο οποίος οφείλει να λάβει αποφάσεις, προστατεύοντας τις /τους εργαζόμενες/ους του Ο.ΚΟΙ.ΠΑ..Δ.Α., που καθημερινά δίνουν περίσσευμα ψυχής και ενέργειας για να ανταποκριθούν στο εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό έργο του νομικού προσώπου. Ο κ. Αμπατζόγλου οφείλει να λάβει αποφάσεις που θα ικανοποιήσουν όλα τα προσβεβλημένα πρόσωπα από την συμπεριφορά του κ. Κόνιαρη και δεν ξέρουμε αν φτάνει μόνο μία απόφαση.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ