Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Κυριάκος Κουτρούλης σε μαθητές: Πληρώνετε τα σφάλματα μας

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ηρακλείου Αττικής Πνοή, κ. Κυριάκος Κουτρούλης στέλνει το ακόλουθο μήνυμα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για τη νέα σχολική χρονιά:
“Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες
Αγαπητά μας παιδια,
Η νέα σχολική χρονιά που ξεκίνησε στις 11 Σεπτεμβρίου, για άλλη μια φορά σηματοδοτεί για όλους μας την αναγέννηση της ελπίδας  για ένα καλύτερο αύριο, αφού έχει να κάνει με ό, τι πολυτιμότερο διαθέτει μια κοινωνία: την νεολαία  της.
Γνωρίζουμε πολύ καλά τις μεγάλες  δυσκολίες που αντιμετωπίζετε σαν εκπαιδευτικοί τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας του σχολείου. Θέλουμε να σας συγχαρούμε για τον δύσκολο αγώνα σας να επιτελέσετε το έργο σας  και να σας ευχαριστήσουμε ως γονείς αλλα και μέλη αυτής της κοινωνίας.  Γνωρίζουμε πολυ καλά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζετε σαν γονείς στην σημερινή οικονομική λαίλαπα που έχει σαρώσει τα παντα.  Πιστεύουμε όμως ότι όλοι μαζί σαν γνήσιοι Έλληνες μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας , να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να μην επηρεαστεί η μαθησιακή διαδικασία και να πλάσουμε ανθρωπους που σκέφτονται ελεύθερα. Στα πλαίσια αυτά πρέπει όλοι να δώσουμε μια αμοιβαία υπόσχεση ότι κανένα από τα παιδιά μας δεν θα στερηθεί τα αναγκαία προς το ζήν. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε όλοι μαζί γιατί είμαστε μια κοινωνία αγάπης και αλληλεγγύης.
Αγαπητά μας παιδιά πληρώνετε δυστυχώς τα σφάλματα τα δικά μας. Συνεχίστε όμως όσο το δυνατόν απερίσπαστα το έργο σας και την μελέτη σας. Η παιδεία, η μόρφωση σας  είναι το όπλο σας για να αντιμετωπίσετε κάθε είδους κρίση και απειλή και για να μπορέσετε να ξαναφτιάξετε την χώρα που γεννηθήκατε όπως σας ταιριάζει και σας αξίζει.
Οι ελλείψεις είναι πολλές. Αυτές οφείλονται στα λάθη των μεγάλων. Ρουφήξτε από τους δασκάλους και καθηγητές σας την γνώση και την ελευθερία. Αυτα θα σας βοηθήσουν να μην κανετε τα λάθη που κάναμε εμείς. Γιατί εσείς είστε το μέλλον και η ελπίδα μας.
Εμείς υποσχόμαστε με τις μικρές μας δυνάμεις ότι  θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ