Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Κώστας Κουλούρης: Την Κυριακή επιλέγουμε ενότητα ή διχασμό

Δημοσιεύθηκε

στις

 Την Κυριακή επιλέγουμε ενότητα ή διχασμό

Οι Δημοτικές Εκλογές της ερχόμενης Κυριακής είναι οι πιο κρίσιμες για την πόλη της Ν. Ιωνίας. Το αποτέλεσμα θα καθορίσει το μέλλον της για τα επόμενα χρόνια.

Σε μια πολύ πυκνή και σύντομη προεκλογική περίοδο προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες για τα προβλήματα της πόλης, τις ανάγκες και τις προτεραιότητες μας.

Να βάλουμε ψηλά στην ατζέντα αυτά που απασχολούν πραγματικά τους πολίτες και την καθημερινή του ζωή: Πώς θα αντιμετωπίσουμε την εγκατάλειψη των δημόσιων χώρων, τη μίζερη πολιτιστική ζωή, την αδιαφορία για τις γειτονιές, τη στασιμότητα της πόλης απέναντι στις σύγχρονες ανάγκες, τη διαχειριστική ανεπάρκεια.

Δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες έχουν κυριαρχήσει στον προεκλογικό λόγο η λασπολογία, οι απειλές, ο λαϊκισμός, η σκανδαλολογία, η πόλωση και τα επικοινωνιακά κόλπα με πρωταγωνιστές τους κομματικούς υποψήφιους.

Σε μια περίοδο που οι λύσεις και το μέλλον της Ν. Ιωνίας απαιτούν νηφαλιότητα, διάλογο και σύνθεση απόψεων, στήνεται ένα σκηνικό τεχνητού διχασμού ερήμην των δημοτών και των αναγκών τους.

Απέναντι σε αυτό το κλίμα τεχνητής σύγκρουσης, η Δύναμη Προοπτικής, η μόνη ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική και πολυσυλλεκτική παράταξη προτάσσει το μέλλον της Ν. Ιωνίας. Με ένα πρόγραμμα διεκδικητικό, ρεαλιστικό, κοστολογημένο. Με μια πρόταση διοίκησης που απαντά στις σύγχρονες ανάγκες του Δήμου της νέας δεκαετίας. Με επίλυση των προβλημάτων υποδομών για τους πολίτες και όχι για πελάτες και προμηθευτές.

Στη μίζερη διαχείριση που έχει μετατρέψει τη Ν. Ιωνία από πόλο ανάπτυξης σε ουραγό έναντι όλων, εμείς προτάσσουμε τη διεκδίκηση και αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων που μπορούν να της ξαναδώσουν τη θέση που της αξίζει αλλά και να αντιμετωπίσουν τις νέες ανάγκες που δημιουργούνται.

Σε μια πόλη που έχει επικρατήσει η απουσία από τις γειτονιές, εμείς δίνουμε προτεραιότητα στη συνεχή επικοινωνία με το δημότη και τα προβλήματα του.

Σε μια πόλη που η κοινωνική πολιτική έχει μετατραπεί σε φιλανθρωπία, εμείς σχεδιάζουμε υποδομές που απαντούν στα πραγματικά κοινωνικά προβλήματα και στηρίζουν με διακριτικότητα και σεβασμό στην αξιοπρέπεια όσους έχουν ανάγκη.

Φίλες και φίλοι

Η επόμενη δημοτική αρχή είναι αυτή που θα υπηρετήσει το Δήμο του 2020.
Η Ν. Ιωνία έχει δύο δρόμους: Ή να συνεχίσει το δρόμο της στασιμοχρεωκοπίας, του λαϊκισμού, του διχασμού των δημοτών σε δικούς μας και αντιπάλους ή το δρόμο της ενότητας, της αναβάθμισης, της ποιότητας της ζωής όλων, ενός σύγχρονου Δήμου με ανθρώπινο πρόσωπο!

Η επιλογή είναι δική σου! Πάμε όλοι μαζί για να δώσουμε στους συμπολίτες μας την περηφάνια που αξίζουν!

Κουλούρης   Κωνσταντίνος (Κώστας)

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας με  την Ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη «Δύναμη Προοπτικής» με υποψήφια Δήμαρχο, Δέσποινα Θωμαΐδου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ