Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ευτυχία Παπαλουκά: Η υπερδραστήρια Αντιδήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας (photos)

Δημοσιεύθηκε

στις

Χωρίς αντίρρηση είναι από τις πιο δραστήριες αντιδημάρχους και έχει κερδίσει την εκτίμηση των περισσοτέρων για το πλούσιο έργο της. Αναφερόμαστε στην κα Ευτυχία Παπαλουκά, Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητιμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Ακολουθεί ένα σύντομο Βιογραφικό της κας Παπαλουκά, υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με την παράταξη “Δύναμη Πολιτών”, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Άρη Βασιλόπουλο.

Γεννημένη το 1990, είναι σήμερα 29 ετών. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα. Είναι παντρεμένη με τον χειρούργο-οφθαλμίατρο Λεωνίδα Παπαδόπουλο. Η καταγωγή της από την πλευρά του πατέρα της είναι προσφυγική, από την Αττάλεια της Μικράς Ασίας. Μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην περιοχή «Απομάχων». Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας και υπήρξε αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.

Η πρώτη της επαφή με τα κοινά ήταν η συμμετοχή της ως μαθήτρια στη Βουλή των Εφήβων, η εκλογή της ως γραμματέας στο Τοπικό Συμβούλιο Νεολαίας Νέας Φιλαδέλφειας και η συμμετοχή της ως τακτικό μέλος-εκπρόσωπος των μαθητών της πόλης μας στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας. Ως φοιτήτρια συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα. Το 2010 εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας και επανεξελέγη στις δημοτικές εκλογές του 2014. Την περίοδο 2014-2017 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Παγκοσμίου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς όπου προεδρεύει ο Δήμαρχος, έχοντας υπ’ ευθύνη της το Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαιδεμένου».

Από τον Φεβρουάριο του 2017 έως και τον Σεπτέμβρη του 2018 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Τον Ιανουάριο του 2019 ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος της ανέθεσε τα καθήκοντα της Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού. Είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Αντιπρόεδρος στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου και καθ’ όλη την διάρκεια της δημοτικής θητείας είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Φωτογραφίες από πρόσφατες δράσεις:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ