Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ζωή Ράπτη*: «Το διακύβευμα των εκλογών είναι η ίδια η Ελλάδα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα πράγματα είναι απλά: την Κυριακή 7 Ιουλίου, στις εθνικές εκλογές κρίνεται το παρόν και το μέλλον της χώρας. Δεν είναι συνηθισμένη εκλογική αναμέτρηση επειδή η εποχή δεν είναι συνηθισμένη – ούτε η παρελθούσα, ολέθρια τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ και των κομματικών υπολοίπων που προσκολλήθηκαν ήταν… συνηθισμένη.

Η χώρα έφτασε στο χείλος της καταστροφής –με απόλυτη ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και όλων όσων στήριξαν τους μαθητευόμενους μάγους που υποτίθεται ότι θα έκαναν… αντίσταση- και μάλιστα υπήρξαν στιγμές που ξεπεράσαμε αυτό το έσχατο όριο. Με την ψήφο μας την 7η Ιουλίου πρέπει να δείξουμε ότι δεν θέλουμε να ξαναφτάσουμε εκεί.

Είναι δικαίωμα και καθήκον μας να συμμετέχουμε στις εκλογές με γνώση, σύνεση και αποφασιστικότητα για να δείξουμε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας ότι δεν θα επιτρέψουμε ξανά να γίνουμε εμείς, τα παιδιά μας, τα αγαπημένα μας πρόσωπα, οι φίλοι και οι συμπολίτες μας πειραματόζωα ανθρώπων με εμμονές και επικίνδυνες ιδεοληψίες, οι οποίες ιστορικά και πολιτικά έχουν οριστικά και αμετάκλητα καταδικαστεί ως απάνθρωπες και αποτυχημένες.

Να ψηφίσουμε μαζικά, θετικά και συνειδητά Νέα Δημοκρατία, τη μόνη πολιτική δύναμη εθνικής ευθύνης που έχει σταθεί στην Ελλάδα τις δύσκολες ώρες και έχει πετύχει στην αποστολή της να κρατήσει το έθνος όρθιο και την κοινωνία ενωμένη χωρίς στιγμή να ξεχάσει τον ανθρωπισμό και τις αρχές της.

Το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι κάτι σχετικό με την Ελλάδα∙ είναι η ίδια η Ελλάδα. Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία θα σημάνει σταθερότητα, απαρασάλευτη και ταχεία εφαρμογή των πολιτικών που έχει υποσχεθεί και σχεδιάσει να εφαρμόσει και, φυσικά, αποφυγή ενός ολέθριου ενδεχομένου, αυτού της ακυβερνησίας, το οποίο θα μας βάλει σε περιπέτειες που δυσκολευόμαστε ακόμα και να υποθέσουμε ποιες είναι – ειδικά τώρα που υπάρχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά στα εθνικά μας ζητήματα και η Τουρκία δεν αφήνει ούτε ημέρα να περάσει δίχως να δείξει τις επεκτατικές βλέψεις της σε βάρος της Ελλάδας.

Σταθερότητα χωρίς καθαρές λύσεις και ισχυρή εντολή δεν μπορεί να υπάρξει. Ο λαός πρέπει να σκεφτεί καλά την εικόνα που θέλει να έχει η χώρα τους επόμενους μήνες και τα χρόνια που έρχονται. Γι’ αυτό και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ξεκάθαρος στην τοποθέτησή του για τις προθέσεις του, σε περίπτωση που η εντολή που λάβει από το λαό δεν είναι ισχυρή:

«Αν δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση για οποιοδήποτε λόγο, τότε η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές στον Δεκαπενταύγουστο με απλή αναλογική».

Έτσι λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ που θα έχει αποδοκιμαστεί από τους εκλογείς θα ξανατεθεί στο προσκήνιο, λόγω του κινδύνου της ακυβερνησίας.

Και εμείς δεν θα του τείνουμε χείρα βοηθείας.

Στις 7 Ιουλίου, όλοι μαζί, δίνουμε εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

 

* Υποψήφια Βουλευτής  Βόρειου Τομέα Αθηνών,  Νέα Δημοκρατία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ