Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Αποκλειστικό: Η πρώτη ομάδα διοίκησης του Στράτου Σαραούδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ποιοι θα είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι στο δήμο Μεταμόρφωσης και ποιοι αναλαμβάνουν θέσεις κλειδιά

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας ο νέος δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Στράτος Σαραούδας, έχει ήδη αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα διοίκησης του Δήμου, από την 1η Σεπτεμβρίου 2019, όπου και θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.
Πιο συγκεκριμένα, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας αναμένεται να αναλάβει ο κ. Παναγιώτης Λουσίδης, ο οποίος θα είναι και ο μοναδικός νέος αντιδήμαρχος του Δήμου Μεταμόρφωσης με αντίστοιχη εμπειρία, καθώς ήταν αντιδήμαρχος και επί διοίκησης Δημήτρη Τζίτζιφα.
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού θα αναλάβει ο κ. Γιάννης Μπάλτας.
Το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο της αντιδημαρχίας των Οικονομικών αναμένεται να έχει ο κ. Αντώνης Χριστοφορίδης. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως υπάρχει ακόμα μία εκκρεμότητα σχετικά με την εκλογή του κ. Χριστοφορίδη ως δημοτικού συμβούλου, καθώς μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο Αθηνών, βρίσκεται 8 ψήφους πίσω του ο κ. Μάκης Αδαμίδης και αναμένεται να καταθέσει (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ένσταση για επανακαταμέτρηση της σταυροδοσίας. Οπότε αν έχουμε ανατροπή στο Πρωτοδικείο θα έχουμε ανατροπή και στην αντιδημαρχία.
Από εκεί και πέρα, ο κ. Δημήτρης Τσίκνας θα είναι ο νέος Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού – Ανάπτυξης και Τεχνικών έργων του Δήμου Μεταμόρφωσης και ο κ. Νίκος Ζυγούνας θα “τρέξει” την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου.
Παράλληλα, σε μία γνώριμη θέση θα επιστρέψει η κα Χριστίνα Αντωνοπούλου, καθώς θα είναι, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ξανά Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, μετά το κατά κοινή ομολογία απόλυτα επιτυχημένο πέρασμά της επί διοίκησης Μιλτιάδη Καρπέτα.
Σύμφωνα πάντα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες η έμπειρη δημοτική σύμβουλος κα Χαρίκλεια Νικολοπούλου θα είναι η επιλογή του κ. Σαραούδα για νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης

Τέλος, θέσεις εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων αναμένεται να αναλάβουν ο κ. Στέλιος Σαριδάκης με αρμοδιότητα το Δημοτικό Κοιμητήριο, ο κ. Δημήτρης Αναστασόπουλος με αρμοδιότητα τα θέματα Παιδείας και τέλος η νεαρότερη δημοτική σύμβουλος, κα Δήμητρα Σκοπελίτη, αναλαμβάνει τον Πολιτισμό.
Εύκολα διαπιστώνει κάποιος ότι ο νέος δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Στράτος Σαραούδας με τις παραπάνω αρχικές επιλογές του συγκροτεί μία φρέσκια και γεμάτη δυναμισμό ομάδα που θα κληθεί να υλοποιήσει αυτό που δεσμεύτηκε προεκλογικά, να αλλάξει την πόλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ