Ελάτε στην παρέα μας

Εκκλησία

Συνάντηση του Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής Νικόλαου με νέους αυτοδιοικητικούς της Αν. Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στη Μητρόπολη Σπάτων συνάντηση του Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου με μέλη της Ε.Ν.Α. (Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών) από τους Δήμους διακονίας του της Ανατολικής Αττικής με επικεφαλής τον Πρόεδρο και δημοτικό σύμβουλο Παλλήνης Νεκτάριο Καλαντζή.

Μαζί του παρευρέθηκαν οι: Χρύσα Βλαχάκη και Μαρία Αραπκιλή-Βιάδη Δ.Σ. Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, Λίλα Ρέτσου Τ.Σ. Δήμου Λαυρεωτικής, Έλενα Αντωνίου Αντιδ. Παιανίας, Μπάμπης Γαλάνης και Βασίλης Μπούτσης Αντιδ. Σαρωνικού, Χρήστος Μπισιώτης Δ.Σ Μαρκοπούλου, Γιώργος Πάσχος Δ.Σ. Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας, Γεράσιμος Ντούνης Δ.Σ. Κρωπίας.

Ο Σεβασμιότατος κ.κ. Νικόλαος εξέφρασε τη χαρά του, που νέοι άνθρωποι αλλά και νεοεκλεγμένοι ασχολούνται με τα κοινά, συνομίλησε με τον καθένα ξεχωριστά για τις βασικές δυσκολίες των πόλεων και όλοι μαζί αντάλλαξαν προβληματισμούς αλλά και ιδέες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ο Σεβασμιότατος κ.κ. Νικόλαος θεώρησε αναγκαία την ανανέωση της συνάντησης με τα μέλη της Ε.Ν.Α. με σκοπό τη συνεργασία σε διαδημοτικό επίπεδο και τη θέσπιση εφικτών στόχων που θα αποφέρουν θετικά αποτελέσματα στην Ανατολική Αττική.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ