Ειδήσεις
Ποιες συσκευές θα περιλαμβάνει το «Αλλάζω Συσκευή 2» εκτός από κλιματιστικά

Συγκεκριμένα οι δικαιούχοι στο πρόγραμμα «Αλλ΄άζω Συσκευή 2» θα έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν απομακρυσμένα τις ώρες λειτουργίας των συσκευών τους. Το πρόγραμμα «Αλλάζω Συσκευή» θα εμπλουτιστεί περαιτέρω, παρέχοντας νέες δυνατότητες στους πολίτες, σε συνδυασμό με τη μεταφορά του νυχτερινού τιμολογίου σε πιο μεσημεριανές ώρες, το λεγόμενο… «μεσημεριανό» ρεύμα.
Από τη στιγμή που θα μεταφερθεί το νυχτερινό ρεύμα το μεσημέρι -όπου οι περισσότεροι πολίτες είναι εκτός σπιτιού λόγω δουλειάς- είναι σχεδόν απαραίτητο να μπορούν να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους τις ώρες με το φθηνότερο ρεύμα για να μπορέσουν να επωφεληθούν από αυτό.
Αυτό φυσικά θα γίνει μόνο αν μπορούν να βάλουν πλυντήριο από την δουλειά τους μέσω WiFi, και για αυτό το ΥΠΕΝ φέρνει το πρόγραμμα για πιο smart συσκευές.
Παραδείγματος χάρη μια νέα επιδότηση θα τους δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες να αντικαταστήσουν τις παλαιές συσκευές τους με νέες, πιο σύγχρονες «έξυπνες συσκευές», τις οποίες θα μπορούν να χειρίζονται από απόσταση μέσω WiFi και αυτό θα είναι το βασικό κριτήριο για αγορά νέας συσκευής.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το πιθανότερο το φθινόπωρο.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
5η Γιορτή Κρασιού και Παραδοσιακού Χορού στον Δήμο Μαραθώνος