Ν. Ιωνία: Εμπρηστική επίθεση κατά του Σ. Βανδώρου – Τι δήλωσαν “Ενότητα” και “Δημιουργία Αλληλεγγύη”

0

Θύμα εμπρηστικής επίθεσης έπεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Ενότητα για τη Ν. Ιωνία” κ. Σπύρος Βανδώρος, όιταν άγνωστος περιέλουσε με βενζίνη τη μοτοσυκλέτα του

Ευτυχώς ο εμπρησμός έγινε άμεσα αντιληπτός από έναν γείτονα ο οποίος με πυροσβεστήρα κατάφερε να σβήσει τη φωτιά, ενώ στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, όπως αναφέρει το ionianet.gr.

Η δημοτική παράταξη “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”  με ανακοίνωσή της καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση και αναφέρει: “Ο Σπύρος Βανδώρος είναι φαρμακοποιός που στηρίζει με καθημερινό αγώνα και ευγένεια όσους έχουν ανάγκη αλλά και πρωτεργάτης του δημοτικού φαρμακείου που βοήθησε πολλούς κατοίκους της Νέας Ιωνίας.

Η πρωτοφανής αυτή ενέργεια είναι καταδικαστέα από το σύνολο της κοινωνίας της πόλης μας όπως φάνηκε από τις συγκινητικές αντιδράσεις στήριξης προς τον Σπύρο στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.”

Δημιουργία Αλληλεγγύη: “Μας προκάλεσε αποτροπιασμό”
Σε ανακοίνωση συμπαράστασης έσπευσε και η “Δημιουργία Αλληλεγγύη”: “Η εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε εις βάρος του φίλου Δημοτικού Συμβούλου Σπύρου Βανδώρου, της δημοτικής παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία», μας προκάλεσε αποτροπιασμό και εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη.
Ο Σπύρος Βανδώρος διακρίνεται για το προσωπικό και πολιτικό ήθος του, την πανθομολογούμενη ευγένειά του, την επιστημονική και ανθρωπιστική προσφορά του μέσω του λειτουργήματός του.
Η καταδικαστέα αυτή ενέργεια, που εκτός των υλικών ζημιών έθεσε σε κίνδυνο συνανθρώπους μας, είναι πρωτοφανής για τα ήθη της πόλης μας και χρήζει καθολικής καταδίκης.
Φίλε Σπύρο, σου δηλώνουμε ότι η συμπαράστασή μας είναι αμέριστη και είμαστε στη διάθεσή σου για κάθε βοήθεια που θα οδηγήσει στη διαλεύκανση αυτής της σκοτεινής υπόθεσης και στην παραδειγματική τιμωρία του δράστη.”

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.