Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Ορίστηκαν οι νέοι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του δήμου Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος με απόφαση του, αναθέτει στους παρακάτω Δημοτικούς Συμβούλους την εποπτεία και τον συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου, καθώς και την υπογραφή με εξουσιοδότησή του συγκεκριμένων εγγράφων και πιστοποιητικών.

Στο Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Γιάννη Παντελεάκη, ως Εντεταλμένο Προσχολικής Αγωγής, την αρμοδιότητα της εποπτείας των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου.

Στο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νικήτα Κόκκαλη, ως Εντεταλμένο Τοπικής Δημοκρατίας, την αρμοδιότητα της Προετοιμασίας, Οργάνωσης, Υλοποίησης των Συνοικιακών Συνελεύσεων, σε στενή συνεργασία με τα Συνοικιακά Συμβούλια, καθώς και της συγκέντρωσης – ταξινόμησης των προτάσεων του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού.

Στο Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Γεώργιο Σκορδίλη, ως Εντεταλμένο  Περιβάλλοντος Ανακύκλωσης, τις αρμοδιότητες:

α) Της εποπτείας του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου, ως προς την Περιβαλλοντική προστασία.

β) Της μελέτης, σχεδίασης, εισήγησης και παρακολούθησης συστημάτων και προγραμμάτων ανακύκλωσης, κομποστοποίησης και χωριστής διαλογής αποβλήτων, προσωρινής αποθήκευσης, μεταφόρτωσης κι επεξεργασίας των στερεών αποβλήτων.

Στο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Εμμανουήλ Κουρμαδιά, ως Εντεταλμένο Πολεοδομικού Σχεδιασμού την αρμοδιότητα της εποπτείας της Διεύθυνσης Δόμησης (Πολεοδομίας).

Ανακοινώνεται επίσης ότι Γενικός Γραμματέας του Δήμου για τη νέα Δημοτική περίοδο ορίστηκε εκ νέου με την υπ. αρ. 814/2/09/2019 απόφαση Δημάρχου ο κ. Παναγιώτης Αντωνιάδης, καθηγητής Γερμανικής Φιλολογίας κι επαγγελματίας Επιθεωρητής Συστημάτων Ποιότητας – Αξιολογητής Διαχειριστικής Επάρκειας.

Επίσης ορίζονται ως άμισθοι Σύμβουλοι του Δήμου οι εξής:

  1. Ο κ. Δημήτρης Αγγελίδης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων για θέματα Ανάπτυξης.
  2. Ο κ. Σταύρος Απέργης, Οικονομολόγος για θέματα Οικονομίας.
  3. Ο κ. Ιωάννης Σκλάβος, Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. για θέματα Ασφαλείας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ