Ελάτε στην παρέα μας

Περιβάλλον

Μεγάλη η ανταπόκριση στη δενδροφύτευση του Ε.Ε.Α. στο Χαϊδάρι

Δημοσιεύθηκε

στις

Πλήθος κόσμου, και ιδιαίτερα μικρά παιδιά, συμμετείχαν στην τέταρτη κατά σειρά δενδροφύτευση  που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στο Χαϊδάρι, σε συνεργασία με τον Δήμο και την We4all.

Σε μία ηλιόλουστη μέρα, μέλη της Διοίκησης και εργαζόμενοι του Ε.Ε.Α., εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων επιχειρηματικότητας και σωματείων, επαγγελματίες, εθελοντές αλλά και πολλές οικογένειες με τα παιδιά τους, με πολύ θετική διάθεση, έβαλαν από ένα μικρό λιθαράκι για να αποκτήσει η περιοχή περισσότερο πράσινο.

«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας που η πρωτοβουλία αυτή του Ε.Ε.Α. βρίσκει τόσο μεγάλη ανταπόκριση», ανέφερε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, υπογραμμίζοντας την ευαισθησία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για το περιβάλλον, ενώ ευχαρίστησε τόσο τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου κ. Βαγγέλη Ντηνιακό για τη συνεργασία όσο και τη We4all για τη σημαντική συμβολή της σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Στη δενδροφύτευση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, οι υποψήφιοι βουλευτές ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Μιχάλης Καρχιμάκης και Αθανάσιος Βαθιώτης κ.ά.

Από το Ε.Ε.Α. παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Γιάννης Βαφειαδάκης, ο Πρόεδρος της “Αρωγός Συμβουλευτική Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα ΕΕΑ” και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Βαρδακώστας, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Κωνσταντίνος Αγαπητός, Παναγιώτης Γιαννόπουλος και Νίκος Παναγιωτάκης.

Το πρόγραμμα του Ε.Ε.Α. για τη φύτευση συνολικά 10.000 δένδρων στην Αττική ξεκίνησε από την Παιανία, συνεχίστηκε σε Βούλα, Βαρυμπόμπη και ολοκληρώθηκε στο Χαϊδάρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ