Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Δράση ανακύκλωσης στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Δράση ανακύκλωσης πραγματοποιήθηκε στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023. Τη δράση συν-διοργάνωσαν ο Δήμος Κηφισιάς και η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση του κοινού για τον σωστό τρόπο ανακύκλωσης συσκευασιών στους μπλε κάδους και κώδωνες αλλά και για τα σημαντικά οφέλη που προκύπτουν από την ανακύκλωση  για το περιβάλλον και την κοινωνία.

Στη δράση συμμετείχαν μαθήτριες και μαθητές  από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς και από τη Σχολή Μάνου.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι φίλοι της ανακύκλωσης είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διαγωνισμό απλών γνώσεων σχετικά με την ανακύκλωση. Στο τέλος κληρώθηκαν δύο (2) ηλεκτρικά ποδήλατα,  σε  δύο τυχερούς που απάντησαν σωστά στον διαγωνισμό.

Στη δράση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιώργος Σκορδίλης, η ΓΓ του Δήμου Κηφισιάς Δρ Ρόζυ Χαριτοπούλου καθώς και ο εκπρόσωπος και Διευθυντής Μάρκετινγκ ΕΕΑΑ  Δημήτρης Παπασωτηρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ