Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέα ιστοσελίδα για το Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Από σήμερα βρίσκεται στη διάθεση των χρηστών η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Μέσα από τη σελίδα, η οποία είναι συνδεδεμένη και με τα social media του Δήμου, ο δημότης μπορεί να ανακαλύψει την ιστορία του Προαστίου, τα αξιοθέατα, τα πάρκα, τις παιδικές χαρές, έως και την πολυπρόσωπη οργανωτική δομή του. Επιπλέον, σε άμεση αναζήτηση βρίσκονται διαγωνισμοί, προκηρύξεις, αποφάσεις ΔΣ, Ποιότητας Ζωής και Οικονομικής Επιτροπής, και φυσικά οι ανακοινώσεις του Δήμου.

Ο Δήμαρχος κ. Δ. Γαλάνης αναφέρει μεταξύ άλλων: “Μια νέα εποχή ψηφιακής επικοινωνίας στο Προάστιό μας! Όμορφη, εύχρηστη, σύγχρονη με ποικίλη θεματολογία! Πρωτοπορούμε και στην ψηφιακή μετάβαση με γοργούς ρυθμούς. Στην εποχή της τεχνολογίας, που πρώτοι από όλους τους δήμους ξεκινήσαμε με τα διαδικτυακά δημοτικά συμβούλια, με τις ψηφιακές μας εκδηλώσεις στο YouTube κανάλι του Δήμου, όπως η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, οι διαδικτυακές πρεμιέρες ταινιών αλλά και οι διαδικτυακές συζητήσεις και διαλέξεις συνεχίζουμε σήμερα με ένα ξεχωριστό SITE! […]  Γνωρίστε τα πρόσωπα και τις πληροφορίες, σε ότι πραγματικά χρειάζεστε για την εξυπηρέτηση σας.

Στον κατάλληλο για κάθε ηλεκτρονικό υπολογιστή, tablet και smart τηλέφωνα διαδικτυακό μας ιστότοπο , θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου μας και -το σημαντικότερο- τη δυνατότητα να μπείτε στο σύστημα έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών και διοικητικών πράξεων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία.

Καλοτάξιδη λοιπόν η ιστοσελίδα μας, που θα ανανεώνεται συνεχώς και θα είναι ο πυρήνας ενημέρωσης και καθημερινής σας συντροφιάς για οσα συμβαίνουν στον Δήμο μας! Απλά πληκτρολογήστε στον ιστότοπο: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΨΥΧΙΚΟΥ και η περιήγηση ξεκινάει !”

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα πατώντας εδώ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ