Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στον αέρα η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ανανεωμένο σχεδιασμό, σύγχρονη αισθητική και εμπλουτισμένο περιεχόμενο η ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, www.dimosfx.gr και www.neafiladelfeia-neahalkidona.gr  από σήμερα αλλάζει!

Η νέα ιστοσελίδα αποτελεί ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας, σύγχρονο, λειτουργικό, εύχρηστο και φιλικό, με πλούσιο περιεχόμενο, χρήσιμα εργαλεία, διασυνδέσεις και εφαρμογές, και από σήμερα βρίσκεται πιλοτικά στον «αέρα».

Μέσω αυτής θα παρέχεται άμεση ενημέρωση για τα δρώμενα του Δήμου, ενισχύεται η διαδραστικότητα και αναδεικνύεται η σύγχρονη αντίληψη που έχει διαμορφωθεί για την εικόνα και την πληροφορία που θα πρέπει να προσφέρει ένας Δήμος προς όλους τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες του.

Στη νέα ιστοσελίδα ο επισκέπτης θα μπορεί πολύ εύκολα να αναζητήσει χρήσιμες πληροφορίες για τη δομή, την λειτουργία και τις δράσεις του Δήμου, τα νέα, τις ανακοινώσεις – δελτία τύπου, το πρόγραμμα εκδηλώσεων, τις πληροφορίες για θέματα καθημερινότητας (όπως για την καθαριότητα, το πράσινο, την ανακύκλωση, την κοινωνική πολιτική, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την φροντίδα των αδέσποτων ζώων, την τεχνική υπηρεσία – υπηρεσία δόμησης, τα σχολεία και την εκπαίδευση, την Κοινωφελή Επιχείρηση κ.α.), καθώς και για την εφαρμογή «πάρε την πόλη στα χέρια σου – στείλε το αίτημά σου στο Δήμο με ένα κλικ»!

Εγκαινιάζονται επίσης νέες μορφές επικοινωνίας, υπηρεσίες και εφαρμογές, μέσω της ενότητας ψηφιακές – ηλεκτρονικές υπηρεσίες, ενότητα που το επόμενο διάστημα θα εμπλουτίζεται διαρκώς, διευκολύνοντας και εκσυγχρονίζοντας την επαφή του πολίτη με τον Δήμο, ενώ προσπαθούμε παράλληλα να αναδείξουμε το εμβληματικό για την πόλη «Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού – Φιλιώ Χαϊδεμένου» καθώς και το αγαπημένο σε όλους μας άλσος!

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Με τη νέα μας ιστοσελίδα αξιοποιούμε τα εργαλεία της τεχνολογίας και προσπαθούμε μέσω αυτών να διευκολύνουμε την καθημερινότητα του πολίτη. Αντιλαμβανόμενοι τις προκλήσεις που δημιουργεί η νέα ψηφιακή εποχή και με δεδομένο ότι οι «ψηφιακές απαιτήσεις» αυξήθηκαν σε μεγάλο βαθμό με την πανδημία, σχεδιάσαμε τη νέα ιστοσελίδα του Δήμου, υλοποιώντας την δέσμευσή μας για καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας. Τοποθετούμε την σχέση Δήμου – Δημότη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας, εκσυγχρονίζουμε την πόλη μας, με κάθε τρόπο».

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ