Ελάτε στην παρέα μας

Περιβάλλον

Σύγχρονος εξοπλισμός συλλογής βιοαποβλήτων παραδόθηκε στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο του προγράμματος για την ανακύκλωση που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παρέδωσε στον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Ε. Μπουρνούς, ένα απορριμματοφόρο σύγχρονης τεχνολογίας και καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων.

Στην τελετή παράδοσης παρόντες ήταν και οι αντιπεριφερειάρχες Οικονομικών Νίκος Πέππας και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κόκκαλης. Εκ μέρους του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος ,ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ”Φίλιππος Καβουνίδης” Γεράσιμος Βουδούρης και ο αντιδήμαρχος καθαριότητος Δημήτρης Κατσουλάκης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής: «Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου με τον άξιο Δήμαρχο Ε. Μπουρνούς προχωράει προς το μέλλον, σε μία νέα εποχή στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, με υψηλή ταχύτητα. Σήμερα παραδώσαμε εδώ στο Δήμο ένα σύγχρονο απορριμματοφόρο και καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων και είμαι σίγουρος, ότι θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόκειται για μία ενέργεια που αποτελεί ένα κρίσιμο κρίκο στην αλυσίδα πρωτοβουλιών που λαμβάνουμε σε συνεργασία με τους Δήμους, με στόχο να γίνει η Αττική πρότυπο περιβαλλοντικής αναβάθμισης και ευζωίας. Προχωράμε δυναμικά».

Από την πλευρά του ο κ. Μπουρνούς τόνισε: «Σήμερα με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση παραλάβαμε στο Δήμο μας από τον Περιφερειάρχη ενα απορριμματοφόρο πλυντήριο σύγχρονης τεχνολογίας, και καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων. Με την Περιφέρεια Αττικής και τον Γ. Πατούλη περνάμε στη νέα εποχή, αυτή της ανακύκλωσης. Έχουμε βάλει στόχο να γίνουμε ένα Ευρωπαικός Δήμος, μία ευρωπαϊκή Περιφέρεια και θεωρώ ότι θα το πετύχουμε. Μέχρι το τέλος αυτής της θητείας, θα πιάσουμε τους ευρωπαϊκούς στόχους. Ως Δήμαρχος αλλά και ως μέλος του εκτελεστικού γραφείου του ΕΣΔΝΑ θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Πατούλη αλλά και τους αντιπεριφερειάρχες Νίκο Πέππα και Βασίλη Κόκκαλη για την παρουσία τους αλλά και για την αποτελεσματικότητά τους στον τομέα της ανακύκλωσης. Συνεχίζουμε».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ