Ελάτε στην παρέα μας

Περιστερίου

Ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2019» του Δήμου Περιστερίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει και φέτος τις θεσμοθετημένες εκδηλώσεις «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2019» στο Άλσος  Περιστερίου (Στάση Μετρό “Ανθούπολη”).
Όπως κάθε Σεπτέμβρη, όλοι οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία δωρεάν να παρακολουθήσουν μια μεγάλη γκάμα εκδηλώσεων για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Συναυλίες, μουσικές, χορευτικές, θεατρικές και παιδικές παραστάσεις, ειδικά αφιερώματα και εκθέσεις.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
20:00   Μεγάλη μουσικοχορευτική Ηπειρώτικη βραδιά με ζωντανή μουσική από την Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου. Συμμετέχουν οι Ενώσεις Ηπειρωτών: Αγ. Αναργύρων, Αγ. Βαρβάρας, Ιλίου, Πετρούπολης και Χαϊδαρίου.
ΠΕΜΠΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
20:00  ΣΥΝΑΥΛΙΑ “Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ…ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ”. Μουσικό λαϊκό ταξίδι, με την 9μελή ορχήστρα “9 Νομά”. Επιμέλεια προγράμματος: Κώστας Αναγνώστου.

ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
20:00   Παρουσίαση του θεατρικού έργου του Γρηγόρη Ξενόπουλου “Το μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας” από το 3ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
18:00   ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα “Ενημέρωση και προγραμματισμός κλασσικής και τεχνικής κολύμβησης” από το Σύλλογο “ΔΕΛΦΙΝΙΑ” ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ