Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Τα Εργαστήρια Τέχνης Αγίας Παρασκευής ανοίγουν τις πύλες τους στο κοινό

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ),  ξεκινά μια σειρά δράσεων-εκδηλώσεων επιθυμώντας να κάνει γνωστές στο ευρύτερο κοινό τις  Δομές του.

Εγκαινιάζει την προσπάθειά του αυτή, με την «Open Studio Week» των Εργαστηρίων Τέχνης, που θα λάβει χώρα  από τη Δευτέρα 7 έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, από τις 9 το πρωί ως τις 10 το βράδυ.

Τα Εργαστήρια Τέχνης Αγίας Παρασκευής λειτουργούν στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη), Θεμιστοκλέους και Σπάρτης, και πλαισιώνονται από εξαίρετους καλλιτέχνες ως καθηγητές.

Ελάτε να τους γνωρίσετε, να συζητήσετε μ΄αυτούς και τους σπουδαστές τους, να έλθετε σε επαφή με τον χώρο και τη δουλειά τους. Γίνετε καλλιτέχνες μαζί τους!

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2106016626 (Δευτερα με Πεμπτη 9πμ-9μμ,Παρασκευη 12μμ-8μμ και Σαββατο 9:30πμ – 3:30μμ) Ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Λειτουργούν Τμήματα

ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΓΛΥΠΤΙΚΗ,ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ,ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ,ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ,ΨΗΦΙΔΟΤΟ,ΚΟΣΜΗΜΑ,ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ,ΙΣΤΟΡΙΑΤΕΧΝΗΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ,ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ,ΣΧΕΔΙΟ-ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

ΠΑΙΔΙΚΟ

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

 

 

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ