Άλλαξε όψη το Ποικίλο Όρος – Μεγάλη συμμετοχή εθελοντών στη δράση καθαρισμού

0

Με μεγάλη συμμετοχή εθελοντών πραγματοποιήθηκε η περιβαλλοντική δράση του Δήμου Περιστερίου καθαρισμού του Ποικίλου Όρους, από τα σκουπίδια, το οποίο είχε επιβαρυνθεί τους τελευταίους μήνες, λόγω της κατακόρυφης αύξησης της επισκεψιμότητας.

Ο μεγάλος αριθμός των συμμετεχόντων και τα μηχανήματα καθαριότητας του Δήμου Περιστερίου βοήθησαν στον καθαρισμό του βουνού.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες που έδειξαν την ευαισθησία τους για το περιβάλλον, καθώς και ανέδειξαν στην πράξη το κεντρικό σύνθημα της εκστρατείας «Δική μου ευθύνη το Περιβάλλον».

Ήταν μια προσπάθεια, στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου Περιστερίου με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών, την προστασία του περιβάλλοντος, την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Ο Υπεύθυνος της δράσης, Αναπληρωτής Δημάρχου – Αντιδήμαρχος Πόλης Βασίλης Μπέτσης, ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους, όλους τους εθελοντές, τις εθελοντικές ομάδες, τους Δημοτικούς – Κοινοτικούς Συμβούλους, τους εργαζόμενους της διεύθυνσης περιβάλλοντος του Δήμου Περιστερίου, καθώς και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Περιστερίου,
το Τοπικό Τμήμα Περιστερίου – Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Περιστερίου, την Εθελοντική Ομάδα Πολιτών Περιστερίου κ.α.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.