Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Πεντέλης για το 2023

Δημοσιεύθηκε

στις

Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής ο Προϋπολογισμός του Δήμου Πεντέλης για το 2023, όπως ψηφίστηκε από τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης της Δήμητρας Κεχαγιά.

Ο προϋπολογισμός έχει το μεγαλύτερο ποσοστό χρηματοδοτήσεων μέχρι σήμερα στην ιστορία του Δήμου. Περιλαμβάνει χρηματοδοτήσεις για επενδύσεις ύψους 27 εκατ. ευρώ, από τα συνολικά 40,2 εκατ. ευρώ που είναι τα πραγματικά του έσοδα.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε: «Εγώ και οι συνεργάτες μου υλοποιούμε στο ακέραιο το προεκλογικό μας πρόγραμμα. Υλοποιούμε τον πιο αναπτυξιακό προϋπολογισμό στην ιστορία του Δήμου. Το 67% των πραγματικών εσόδων του προϋπολογισμού για το 2023, είναι χρήματα που εξασφαλίσαμε για έργα υπέρ των δημοτών. Υλοποιούμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων που έχει γίνει ποτέ στην πόλη, με πάνω από 140 έργα που είτε έχουν τελειώσει, είτε κατασκευάζονται, είτε δρομολογούμε. Το 2023 είναι η χρονιά με τα περισσότερα έργα που έχουν γίνει ποτέ στην πόλη μας. Είναι η πιο αναπτυξιακή χρονιά για το Δήμο μας. Συνεχίζουμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Είμαστε η δημοτική αρχή των έργων και αυτό φαίνεται από τα συνολικά 66 εκατ. ευρώ που έχουμε εξασφαλίσει για έργα που γίνονται στην πόλη μας».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ