Ελάτε στην παρέα μας

Παπάγου - Χολαργού

Αναβαθμίζεται σχολικό συγκρότημα στον Χολαργό

Δημοσιεύθηκε

στις

Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις στα κτίρια, στον αύλειο χώρο και στον άμεσα περιβάλλοντα χώρο του σχολικού συγκροτήματος με στόχο τη στατική ενίσχυση, την εξοικονόμηση ενέργειας, τη βελτίωση της λειτουργικότητας του χώρου καθώς και της προσβασιμότητας των ΑμεΑ / ΑΜΚ.

Συγκεκριμένα, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος υπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο τη βελτίωση του 1ου Λυκείου Χολαργού, στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Π. Μελά.
Η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί έργο για την αναβάθμιση σχολικού συγκροτήματος, προϋπολογισμού 1.922.500 ευρώ (με ΦΠΑ).
Μεταξύ άλλων, σε όλο το κτιριακό συγκρότημα θα υλοποιηθεί η μελέτη στατικής ενίσχυσης για τη στατική αναβάθμισή του. Για την εξοικονόμηση ενέργειας προβλέπεται η μόνωση κτιρίων με σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, η μόνωση δωμάτων και στεγών, η τοποθέτηση συστημάτων σκίασης, η αντικατάσταση ή/και βελτίωση κουφωμάτων και η τοποθέτηση θερμομονωτικών υαλοπινάκων. Αντίστοιχα για τη βελτίωση της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία θα γίνει διαμόρφωση ραμπών, χώρων υγιεινής και ανελκυστήρα, ειδικών προδιαγραφών.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ