Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Παντελής Ξυριδάκης: «Ισχυρό Ψηφοδέλτιο – Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τετάρτη 10 Απριλίου, ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού κ. Παντελής Ξυριδάκης επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών» παρουσίασε τους υποψήφιους της παράταξης κατά τη διάρκεια μεγάλης εκδήλωσης. Την ομάδα των ανθρώπων που θα δουλέψει ενωμένη για να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της παράταξης ώστε να θωρακίσει το μέλλον του Δήμου.

Όπως τόνισε ο κ. Ξυριδάκης η «Συμμαχία Πολιτών» ενώνει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του Δήμου χωρίς ταμπέλες και αποκλεισμούς και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συνένωση με την παράταξη του Παντελή Χαροκόπου αλλά και στη ανανέωση του συνδυασμού με νέες και νέους υποψήφιους. Ζήτησε την πλειοψηφία από την πρώτη Κυριακή για να παραμείνει ο Δήμος ισχυρός και αποτελεσματικός.

Ο κ. Ξυριδάκης αναφέρθηκε σε όσα επετεύχθησαν τα προηγούμενα χρόνια στην προστασία του οικιστικού χαρακτήρα του Δήμου, στη διαρκή αναβάθμιση του πράσινου που αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ταυτότητάς του, στη μετατροπή του πλεονάσματος σε κοινωνικό μέρισμα, στη μείωση των δημοτικών τελών.

Δήλωσε υπερήφανος που ο Δήμος είναι ένας από τους μόλις τρεις της χώρας που πιστοποιήθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στο πλαίσιο των Υγειών Πόλεων, αναδείχθηκε πρωταθλητής στην ανακύκλωση, διαθέτει τα καλύτερα Δημόσια Σχολεία και Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς σε όλο το λεκανοπέδιο και είναι ο πρώτος Δήμος της χώρας που ανέθεσε τη φύλαξη όλων των δημοτικών κτιρίων και σχολείων σε ιδιωτική εταιρία ασφάλειας.

Τέλος ο κ. Παντελής Ξυριδάκης παρουσίασε μία σειρά από ώριμες μελέτες και έργα που με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, στόχο έχουν να αλλάξουν την όψη της Πόλης. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο έργο για την ενίσχυση του δικτύου δημοτικού φωτισμού με εγκατάσταση λαμπτήρων σύγχρονης τεχνολογίας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το Δήμο και τους δημότες. Την εφαρμογή συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στην περιοχή του Φάρου Νέου Ψυχικού με δωρεάν στάθμευση για το μόνιμο κάτοικο και χαμηλό αντίτιμο για τον επισκέπτη. Στην σταδιακή εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας με εφαρμογή των τεσσάρων ρευμάτων συλλογής απορριμμάτων και περαιτέρω προώθηση της ανακύκλωσης καθώς και διαλογή στην πηγή.

Ηχηρές παρουσίες 
Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν: Η Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατία και υποψήφια βουλευτής Β΄ Περιφέρειας Βόρειου Τομέα με τη Ν.Δ. κα Νίκη Κεραμέως, ο Επίτιμος Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Αθανάσιος Γκιόγκελος, ο Επίτιμος Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Ε.Α. κ. Γιάννης Παυλόπουλος , ο Τέως Υπουργός κος Γιάννης Παπαθανασίου και Υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Περιφέρειας Βορείου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας κος Γιάννης Παπαθανασίου, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε., Δήμαρχος Αμαρουσίου και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κος Γιώργος Πατούλης, οι τέως Δήμαρχοι Ψυχικού κα Ειρήνη Κατσαρού και Κρίτος Νεόφυτος και ο τέως Δήμαρχος Νέου Ψυχικού κος Παντελής Χαροκόπος, ο Πρόεδρος Ένωσης Δημάρχων και τέως Δήμαρχος Πεύκης κος Παύλος Καμάρας και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βόρειας και Ανατολικής Αθήνας και τέως Δήμαρχος Χαλανδρίου κος Γιώργος Κουράσης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Μαργαρίτα Αναγνωστοπούλου , η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Φωτεινή Βρύνα, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κος Νίκος Παχύλας που εκπροσώπησε τον κ. Σγουρό, η Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας- Κόμματος και μέλος των Τομέων Υγείας Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφια Βουλευτής Βόρειου Τομέα με τη Ν.Δ κα Ζωή Ράπτη, ο κος Βασίλης Ξυπολητάς, Υποψήφιος Βουλευτής Βόρειου Τομέα με τη Ν.Δ, η κα Ιωάννα Καλατζάκου, Υποψήφια Βουλευτής Βόρειου Τομέα με τη Ν.Δ, ο κος Σάκης Ιωαννίδης, Υποψήφιος Βουλευτής Β΄Περιφέρειας Βόρειου Τομέα Ν.Δ., η κα Ελένη Δουνδουλάκη τέως Αντιδήμαρχος Ψυχικού, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Βόρειου Τομέα, η κα Έλσα Βεντούρα υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Βόρειου Τομέα, ο κος Ιωάννης Σιδέρης, η κα Σπηλιωτοπούλου Βάσω υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα, Κατσαγκόλης Ιωάννης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ