Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Μετά τους βανδαλισμούς ο …Άδωνις Γεωργιάδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Λίγες μέρες πριν από τις κρίσιμες επικείμενες Ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές, τα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής  Οργάνωσης Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έγιναν για μια ακόμη φορά στόχος επίθεσης από  «γνωστούς- αγνώστους», που βανδάλισαν τον εξωτερικό τους χώρο.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σημειώνεται: «Καλούμε το Δήμο, τις δημοτικές παρατάξεις και τους δημοτικούς συμβούλους, τους πολιτικούς φορείς και συλλόγους της πόλης μας αλλά και κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο πολίτη να καταδικάσει την απαράδεκτη αυτή ενέργεια.»

Ομίλια του Άδωνι Γεωργιάδη
Εκτός από τα… απρομενα έχουμε και τα προγραμματισμένα. Συγκεκριμένα, πολιτική  εκδήλωση – ομιλία για τις επικείμενες Ευρωεκλογές και Περιφερειακές εκλογές με τίτλο «Ως εδώ», την Τετάρτη 22 Μαϊου 2019 και ώρα 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο των γραφείων της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (Λ. Δεκελείας 58, Νέα Χαλκηδόνα).Ομιλητής θα είναι ο Αντιπρόεδρος του κόμματος και Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τους παρευρισκόμενους.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ