Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Μεγάλη προσέλευση στην εκδήλωση για το δημογραφικό ζήτημα και την υπογονιμότητα της Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τετάρτη 30/11 στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας πραγματοποιήθηκε Θεματική Εκδήλωση για το δημογραφικό ζήτημα και την υπογονιμότητα, που διοργάνωσε η Τ. Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής Νέας Ιωνίας, παρουσία στελεχών, μελών και φίλων της Παράταξης.  

 
Κεντρικοί ομιλητές ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και  Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και οι ιατροί, Αχιλλέας Καραφωτιάς (Χειρουργός – Ανδρολόγος) και Μανώλης Καραπιπέρης (Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος) από την Ιατρική Πίστη Νέας Ιωνίας. Την εκδήλωση άνοιξαν, με χαιρετισμό ο Υπεύθυνος Οργανωτικού Κώστας Εξαδάκτυλος και η Βασιλική Π. Μελέτη, μέλος της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Νέας Ιωνίας με αναλυτική τοποθέτηση της για το δημογραφικό ζήτημα. Παρόντες ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Τ.Ο. Κώστας Ρόδης και ο Τάσος Αδρασκέλας.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Βασίλης Χριστοδούλου καθώς και οι Γιάννης Παπαγεωργόπουλος, Μιλένα Αποστολάκη, Κώστας Πανταζής, Κατερίνα Αυξεντίου, Παναγιώτης Βλάχος, Ρένια Ζαρκαδούλα, Μιχάλης Θεωδόρου, Κατερίνα Μπατζελή, Έφη Χαλάτση, Γιώργος Ντούρος, Ραλλού Γιαννιού, Νίκος Ντούρος, Μανώλης Γλέζος, Ιωάννης Πούπκος και η Χαρά Δαρσακλή.
Το δημογραφικό αποτελεί μείζον εθνικό διακύβευμα και για την αντιμετώπισή του απαιτείται συνολικό σχέδιο δράσης, με οριζόντιες πολιτικές, προκειμένου να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είναι εξόχως σημαντικό να ξεκινήσει η συζήτηση για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος θα απασχολήσει τις μελλοντικές γενιές, καθώς επίσης θα πρέπει να υπάρξει πλέγμα προτάσεων και μέτρων που θα αφορούν την οικογένεια, την εργασία, την ανεργία των νέων αλλά και προτάσεις για τη λαϊκή κατοικία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ