Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Σε ένθερμο κλίμα η κοπή πίτας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Τοπική Οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής Νέας Ιωνίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 στην κατάμεστη κόσμου αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Ν. Ιωνίας.

Σε μια άκρως συγκινητική εκδήλωση, η Τοπική Οργάνωση τίμησε τον τέως υπουργό και δήμαρχο της πόλης, κύριο Ιωάννη Χαραλάμπους για την πολυετή προσφορά του στο κίνημα και τον τόπο. Τη βράβευση εκ μέρους της συντονιστικής πραγματοποίησε ο αναπληρωτής γραμματέας κύριος Κώστας Ρόδης. Ο κύριος Χαραλάμπους, βαθιά συγκινημένος, ευχαρίστησε τα μέλη της Τοπικής για την πρωτοβουλία, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ στο μέλλον, αρχής γενομένης από τις επικείμενες εκλογές. Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι κ.κ. Μιχάλης Καλαντζόπουλος, γραμματέας του τομέα εργασίας ΠΑΣΟΚ και Δημήτρης Μελίδης, αναπληρωτής γραμματέας του τομέα θεσμών ΠΑΣΟΚ.
Την ευθύνη παρουσίασης της εκδήλωσης είχε η κυρία Βασιλική Μελέτη, μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Ιωνίας και μέλος του Τομέα Ισότητας ΠΑΣΟΚ, ενώ το συντονισμό ο υπεύθυνος οργανωτικού της Τ.Ο., κύριος Κώστας Εξαδάκτυλος.

Πλήθος κόσμου και προσωπικοτήτων του τόπου και όχι μόνο έδωσαν το παρών στην εκδήλωση. Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν η δήμαρχος της πόλης, κυρία Δέσποινα Θωμαϊδου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της δημοτικής παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη”, κύριος Παναγιώτης Μανούρης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία”, κύριος Βασίλης Χριστοδούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ιωάνης Λαζαρίδης,  Μάκης Παπαμαργαρίτης και Μιλτιάδης Καναβός, οι υποψήφιοι βουλευτές του Βορείου Τομέα, κ.κ. Μιλένα Αποστολάκη, Ανδρέας Βαγγελάτος, Παναγιώτης Βλάχος,  Ρένια Ζαρκαδούλα, Κατερίνα Δορυφόρου, Ειρήνη Καρανικολάου, Ξένος Μανιατογιάννης, Ελένη Μουλουδάκη, Κατερίνα Μπατζελή,  Αιμιλία Νικολαϊδου, Ανδρέας Παπαδόπουλος και Ιωάννης Πούπκος. Λόγω απουσίας του στις Βρυξέλλες, ο Βουλευτής Βορείου Τομέα, κύριος Ανδρέας Λοβέρδος απέστειλε, μέσω του συνεργάτη του, κυρίου Θωμά Λουπέτη, χαιρετισμό και ευχές για τη νέα χρονιά. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, οι κ.κ. Γιάννης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Κώστας Πανταζής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ και Γιώργος Καραμπιζιώτης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ. Τη Νομαρχιακή Επιτροπή Βορείου Τομέα εκπροσώπησαν οι κ.κ. Παναγιώτης Παπαλυμπέρης, Γιώργος Ντούρος και Ηλίας Καταβούτας, ενώ ο κύριος Νίκος Παρασκευόπουλος παρέστη ως εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής Νέου Ηρακλείου Αττικής. Ιδιαίτερη τιμή για την εκδήλωση υπήρξε η παρουσία της κυρίας Βέτας Γεωργιάδου, προέδρου του Παραρτήματος ΝΙ.Φ.ΗΜ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Νέας Ιωνίας εύχεται εκ μέρους του Γραμματέα της, κύριου Παναγιώτη Δεστούνη, μια δημιουργική, ενωτική και νικηφόρα χρονιά για το Κίνημα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ