Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία: “Οι πολίτες θέλουν λύσεις”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η παράταξη “Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία” εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

“Δεν πήραμε θέση για όσα έγιναν την Παρασκευή στο Παναιτώλιο γιατί θεωρούμε ότι αφενός αφορούν το «χθες» της πόλης και αφετέρου οι πολίτες της Νέας Ιωνίας θέλουν προτάσεις και λύσεις στα προβλήματα τους και όχι «ντεμέκ» κοκορομαχίες.

Η παράταξή μας την ώρα που γινόταν όλο αυτό το «πανηγύρι» στο Παναιτώλιο διοργανώναμε στο συνεδριακό κέντρο ημερίδα για τα πολύ σοβαρά ζητήματα της ενοδοοικογενειακής βίας και της βίας εναντίον των γυναικών. Ασχολούμαστε δηλαδή με τα σοβαρά προβλήματα που απαιτούν λύσεις και αφήνουμε τη «θεωρία» και τη δημιουργία εντυπώσεων στους εκφραστές του «χθες» της Νέας Ιωνίας.

Ο μοναδικός λόγος που παρεμβαίνουμε είναι πως έχει δημιουργηθεί μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα από διάφορους ευαιξάπτους των αντιμαχόμενων πλευρών που μπορεί να προκαλέσει και άλλες φασαρίες στις ημέρες που έρχονται. Επειδή οι πολίτες της Νέας Ιωνίας το μόνο που δεν θέλουν είναι γεγονότα που ξεφτιλίζουν την πόλη, ας συνέλθουν άπαντες και ας προχωρήσουμε με βάση τα προγράμματα των παρατάξεων και μόνο. Λύσεις θέλει ο κόσμος όχι νταηλίκια και ψευτομαγκιές.

Σε κάθε περίπτωση εμείς κάνουμε απολύτως σαφές πως θα συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει ως παράταξη. Ένα δρόμο που θα οδηγήσει τη Νέα Ιωνία σε ένα καλύτερο αύριο. Για αυτό καλούμε τους πολίτες να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια, στέλνοντας το μήνυμα της Αλλαγής παντού.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ