Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Το ψηφοδέλτιο της “Αλλαγής για τη Νέα Ιωνία”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενόψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Οκτωβρίου 2023, η Δημοτική Παράταξη «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία», με επικεφαλής της τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο και Υποψήφιο Δήμαρχο Νέας Ιωνίας, Βασίλη Χριστοδούλου, κατέθεσε και παρουσιάζει ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο με 83 υποψήφιους πολίτες, που κατέρχονται υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό.

Όπως αναφέρει σχετικά η παράταξη: “Ο Δήμος Νέας Ιωνίας, εκτός από θετική διάθεση προσφοράς, χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό με τεχνοκρατικές ικανότητες και αποτελεσματικότητα σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα. Για το λόγο αυτό, στο ψηφοδέλτιο επιλέχθηκαν να συμμετέχουν νέοι άνθρωποι, επιστήμονες και επαγγελματίες όλων των κλάδων, δημότες από κάθε γειτονιά της Νέας Ιωνίας, με γνώσεις, κατάρτιση, φρέσκες ιδέες, αξιοπιστία και ήθος.
 Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του ψηφοδελτίου ανέρχεται στα 43,8 έτη, γεγονός που αποδεικνύει στην πράξη την πρόθεση του επικεφαλής της παράταξης για δημιουργία νέων αυτοδιοικητικών στελεχών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 65% διαθέτει πανεπιστημιακή μόρφωση, ενώ το 41% των υποψηφίων είναι γυναίκες.
 Όλοι οι υποψήφιοι είναι άνθρωποι με θέληση να συνδράμουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να στηρίξουν το όραμα αλλαγής που πρεσβεύει ο Βασίλης Χριστοδούλου. Άλλωστε ως ενεργοί πολίτες που γνωρίζουν τον τόπο τους, θέλουν και μπορούν να θέσουν την τεχνογνωσία και επαγγελματική τους πείρα στην υπηρεσία του Δήμου.
Για όσους πολίτες κουράστηκαν να βλέπουν τη Νέα Ιωνία να μένει ουραγός σε κρίσιμους τομείς της κοινωνίας, για όσους ζουν στο σήμερα και βλέπουν το αύριο που έρχεται, η δημοτική παράταξη του Βασίλη Χριστοδούλου κομίζει το νέο που λείπει από την τοπική κοινωνία: για μια πόλη που αξίζει να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων, η ψήφος στην «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» πρέπει να είναι στην εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου συνειδητή επιλογή.
Ακολουθεί το πλήρες ψηφοδέλτιο της παράταξης «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία»:

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ