Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για τους μαθητές του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, αποδεχόμενος την εθελοντική προσφορά των φροντιστηρίων ΑΡΝΟΣ, παρέχει στους μαθητές που διαμένουν μόνιμα στην περιοχή μας δωρεάν online φροντιστήριο για όλο το εκπαιδευτικό έτος.

Οι μαθητές μέσα από τον υπολογιστή του σπιτιού τους θα έχουν πρόσβαση στις συγκεκριμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, μέσω κωδικού που θα τους δοθεί. Χρησιμοποιώντας τη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα (κάντε κλικ εδώ) που θα είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα 16/3/2020, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε υποστηρικτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες.

Αναλυτικά η  Εκπαιδευτική Πρόταση:

Το OnLine φροντιστήριο ΑΡΝΟΣ ανταποκρινόμενο στις δύσκολες συνθήκες δημόσιας Υγείας αλλά και τις εκπαιδευτικές ανάγκες της χώρας, απευθύνει μια εκπαιδευτική πρόταση που περιλαμβάνει τις παρακάτω παροχές εντελώς δωρεάν για τους μαθητές του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου:

  1. Συνδρομητική υπηρεσία • Εκπαιδευτικό υλικό • Video – Διδασκαλία.

Επιπλέον, εξειδικευμένα άτομα του φροντιστηρίου μας θα επικοινωνήσουν προσωπικά με όσους μαθητές έχουν ανάγκη προς εξοικείωσή τους με την πλατφόρμα και τον τρόπο χρήσης της.

  1. Στοχευμένα επαναληπτικά μαθήματα.

Για τον σκοπό αυτό ο ΑΡΝΟΣ παρέχει στοχευμένα θεματικά επαναληπτικά μαθήματα μέσω ολιγόλεπτων βίντεο, που αφορούν τη διδακτέα ύλη και ανταποκρίνονται στις ανάγκες επανάληψης των μαθητών. Τα επαναληπτικά βίντεο αφορούν στα ακόλουθα μαθήματα:

  • Μαθηματικά (Ε & Στ Δημοτικού, Α,Β,Γ τάξεων του Γυμνάσιου και Α, Β΄ Λυκείου) • Γλώσσα (Ε & Στ Δημοτικού, Α,Β,Γ τάξεων του Γυμνάσιου και Α, Β΄ Λυκείου) • Φυσική (Α, Β΄ Λυκείου)
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ