Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Έσκασε η βόμβα στο Δήμο Μεταμόρφωσης: Ο Μιλτιάδης Καρπέτας επιστρέφει για να διεκδικήσει το δήμο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο πιο πιθανός επόμενος, είναι ο πρώην, λένε αυτοί που γνωρίζουν καλά τα των σχέσεων. Αυτή η σιγουριά που προσφέρει το “ήδη γνωστό” μοιάζει να υπερτερεί πολλές φορές στην ανάγκη για την αναζήτηση “του νέου”.

Κι όμως αυτός ο πρόλογος έγινε με μόνο σκοπό να σας βάλει στο κλίμα μίας ακόμα δημοσιογραφικής αποκάλυψης της εφημερίδας μας.

Μην το κουράζουμε άλλο με τις εισαγωγές όμως. Η προεκλογική βόμβα έσκασε στο Δήμο της Μεταμόρφωσης και ο κ. Μιλτιάδης Καρπέτας – είναι πλέον απολύτως διασταυρωμένο – επιστρέφει στα κοινά της πόλης για να ενώσει ξανά τον ευρύτερο δημοκρατικό χώρο με στόχο να επιστρέψει στον δημαρχιακό θώκο της πόλης, μετά από ένα διάλειμμα μίας δημοτικής περιόδου.

Αν και είχε αποχωρήσει από τα κοινά της πόλης ο πρώην δήμαρχος, παρακολουθούσε από πολύ κοντά τα δημοτικά πράγματα και άλλωστε αρθρογραφούσε συχνά στην εφημερίδα μας για αυτά. Άρθρα που πάντα γίνονταν σημείο αναφοράς στα δημοτικά δρώμενα, καθώς η αναγνώριση στο πρόσωπό του είναι δεδομένη.

Πλέον, το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο πως θα αντιδράσουν ειδικά οι πρώην συνεργάτες του κ. Καρπέτα, οι οποίοι ανακοινώνουν “Νέες Πορείες” αλλά και υποψήφιοι που κινούνται σε παράλληλες τροχιές. Το σίγουρο είναι πως αναμένεται να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις οι οποίες δεν αποκλείεται να ανατρέψουν ολοκληρωτικά το προεκλογικό σκηνικό που στήνεται στο δήμο της Μεταμόρφωσης ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου.

Για να δούμε ποιους θα χωρέσει η αγκαλιά του… πρώην.

Καλό μήνα.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ