Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης από τους εθελοντές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου η ανοιχτή συνάντηση παλαιών και νέων εθελοντών του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, καθώς ήταν αρκετοί οι εθελοντές που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Γραφείου Εθελοντισμού.

Η καλύτερη γνωριμία και αλληλεπίδραση με τους εθελοντές, αλλά και η μετάδοση του μηνύματος του εθελοντισμού στην τοπική κοινωνία αποτέλεσαν τους βασικότερους στόχους της συνάντησης αυτής.
Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας & Εθελοντισμού Γιώργος Καρύμπας. Στην συνέχεια, ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης αναφέρθηκε στις αξίες του εθελοντισμού, το έργο και την προσφορά των εθελοντών στις δομές και υπηρεσίες του Δήμου. Επιπλέον, παρουσίασε συνοπτικά τον τρόπο άσκησης της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μέσα από τις Κοινωνικές Δομές του. Κλείνοντας, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους εθελοντές για την ανιδιοτελή προσφορά και πολύτιμη βοήθειά τους στις δομές, δράσεις και προγράμματα του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης.
Η συνάντηση έκλεισε με την παρουσίαση του Γραφείου Εθελοντισμού, των δράσεων και των προσφερόμενων θέσεων εθελοντικής εργασίας από την Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Εθελοντισμού κα Σταματούλα Τράνακα.
Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Πάντα χαίρομαι όταν βρίσκομαι ανάμεσα στους εθελοντές μας. Με την πολύπλευρη ανιδιοτελή προσφορά τους κάνουν και εμάς τους αιρετούς καλύτερους, κάνουν τον Δήμο μας καλύτερο. Έχω ξαναπεί ότι αποτελούν τη μεγαλύτερη περιουσία του Δήμου και σήμερα χάρηκα διπλά που είδα στη συνάντηση και νέους νέα πρόσωπα, νέους εθελοντές. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για αυτή τη συνάντηση και γενικότερα για τον εθελοντισμό στον Δήμο μας! Εύχομαι καλή δουλειά σε όλους μας!» 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ