Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Δίπλα στους μαθητές στην έναρξη της σχολικής χρονιάς ο Π. Ιωάννου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ημέρα της επίσημης έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και Αγιασμού των Σχολείων ο Αντιδήμαρχος Πεύκης κ. Παναγιώτης Ιωάννου παραβρέθηκε στον καθιερωμένο Αγιασμό στην Ελληνογαλλική Σχολή «Άγιος Ιωσήφ», στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης, στο 2ο Λύκειο Πεύκης και στο 1ο Λύκειο Πεύκης ευχόμενος σε μαθητές και διδακτικό προσωπικό μια καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο.

Στους αγιασμούς παραβρέθηκαν και η κα Σ. Γουναροπούλου (τακτικό μέλος ΔΣ ΚΟΙΠΑΠ) και ο κ. Παναγιώτης Ψυλλάκης (Πρόεδρος Ποντίων Μεταμόρφωσης).

Ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου απευθυνόμενος στους μαθητές έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη προστασίας της υγείας τους αναφερόμενος στην υποχρέωση τήρησης όλων των μέτρων ενάντια στον κορονοϊό, την εφαρμογή της μάσκας και τους τακτικούς ελέγχους αλλά και στον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο, έτσι ώστε τόσο τα σχολεία μας όσο και οι οικογένειες των μαθητών και των καθηγητών να μείνουν προστατευμένες.

 

 

Συνέχισε λέγοντας ότι η Παιδεία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο και την ελπίδα της ελληνικής κοινωνίας που διαμορφώνει ολοκληρωμένες προσωπικότητες με ήθος και αξίες και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους με υγεία, πρόοδο και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ