Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σοκ στο Ηράκλειο Αττικής: Ημίγυμνος άντρας επιχείρησε να βιάσει 55χρονη

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκ προκάλεσε στην κοινότητα του Ηρακλείου Αττικής η είδηση απόπειρας βιασμού 55χρονης γυναίκας από άντρα που κυκλοφορούσε ημίγυμνος στην περιοχή.

Το γεγονός συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης, τη στιγμή όπου η γυναίκα έφευγε από το σπίτι της στο Ηράκλειο και κατευθυνόταν επί της λεωφόρου Αμαρουσίου, προς τη στάση του λεωφορείου.

Μετά από λίγο, βρέθηκε στο δρόμο της ένας άνδρας ο οποίος είχε στήσει “καρτέρι” πίσω από σταθμευμένο όχημα, φορώντας ένα κοντομάνικο φανελάκι και από τη μέση και κάτω ήταν γυμνός, με σκοπό να τη βιάσει. Η γυναίκα αρχικά κατάφερε να ξεγλιστρήσει και άρχισε να τρέχει για να σωθεί, ωστόσο ο άνδρας συνέχισε να την καταδιώκει με αποτέλεσμα να “ορμήσει” ξανά πάνω της σε σημείο στην οδό 25ης Μαρτίου.

Η ίδια παρόλα αυτά στάθηκε γενναία και προκειμένου να σωθεί σήκωσε την ομπρέλα που κρατούσε και τον χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να την αφήσει και να βρει την ευκαιρία να δραπετεύσει. Μάλιστα έβαλε τις φωνές και καλούσε απελπισμένα σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο ημίγυμνος βιαστής να το βάλει στα ποδιά και να εξαφανιστεί τρέχοντας προς την οδό Αγίου Στεφάνου.

Η περιγραφή – “κλειδί” για τον εντοπισμό του δράστη

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που χειρίζονται την υπόθεση, με οδηγό τη μαρτυρία της 55χρονης, προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του ημίγυμνου «αρπακτικού» και να του περάσουν χειροπέδες πριν πραγματοποιήσει νέα επίθεση.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε η γυναίκα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ο άντρας ήταν ηλικίας 40-50 χρόνων, περίπου 1.65 με φυσιολογική σωματική διάπλαση, μαύρα κοντά μαλλιά, φορούσε κοντομάνικο μπλουζάκι και μιλούσε ελληνικά. Σκοπός των αστυνομικών στη φάση αυτή είναι να καταφέρουν να προβλέψουν τις κινήσεις του και να τον συλλάβουν πριν ξαναχτυπήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ