Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Συνάντηση Μπάμπαλου – Δαλιάνη για τα έργα αναβάθμισης της πόλης

0

Συνεχίζεται η συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και της Περιφέρειας Αττικής με στόχο την υλοποίηση έργων στην περιοχή.

Τα αποτελέσματα αυτών των παρεμβάσεων που ολοκληρώθηκαν το τελευταίο διάστημα, καθώς και την εξέλιξη όσων προγραμματίζονται στο άμεσο μέλλον με την βοήθεια των προγραμμάτων της Περιφέρειας, συζήτησαν σε συνάντηση που είχαν πρόσφατα στο δημαρχείο της πόλης, ο Δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, και η Ηρακλειώτισσα, πρώην Δημοτική και νυν Περιφερειακή σύμβουλος, Φωτεινή Δαλιάνη.

Ο κ. Μπάμπαλος ενημέρωσε την κα Δαλιάνη για την ολοκλήρωση ενός ακόμα πακέτου
ασφαλτοστρώσεων στο Ηράκλειο, το οποίο χρηματοδότησε με 5 εκατομμύρια ευρώ η
Περιφέρεια, με τις δύο πλευρές να μιλούν για το επόμενο για να καλυφθούν ακόμα
περισσότεροι δρόμοι του Δήμου.

Ταυτόχρονα, η Φωτεινή Δαλιάνη, εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Διεθνών Θεμάτων και Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Δικτύων, συζήτησε με τον Νίκο Μπάμπαλο για την πορεία των έργων που πρόκειται να υλοποιήσει ή να στηρίξει η Περιφέρεια στον Δήμο, όπως οι παρεμβάσεις στα σεισμόπληκτα σχολεία, η ανάπλαση της λεωφόρου Ηρακλείου, η υπογειοποίηση της οδού Μελίνας Μερκούρη, η ανακατασκευή του γηπέδου του Τυφώνα κ.α.

«Έχουμε την τύχη ως Δήμος να συνεχίζεται η «παράδοση» της παρουσίας Ηρακλειωτών στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, σε θέσεις μάλιστα ευθύνης της Περιφέρειας. Με την πρώην δημοτική σύμβουλο της πόλης μας και νυν εντεταλμένη ΠΣ, Φωτεινή Δαλιάνη, συζητήσαμε για τα έργα που ολοκληρώσαμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια, εκείνα που βάζουμε μπροστά αυτό το διάστημα, αλλά και όσα σχεδιάζουμε για το άμεσο μέλλον. Προτεραιότητά μας η πόλη και οι κάτοικοί της. Σύμμαχός μας όποιος θέλει να μας βοηθήσει», δήλωσε σχετικά ο κ. Μπάμπαλος.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.