Συνάντηση γονέων στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©»

0

Ο Δήμος Γλυφάδας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γλυφάδας σε συνεργασία με το ΝΟΗΣΙ θα πραγματοποιήσει συνάντηση γονέων, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στο Δήμο Γλυφάδας, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου (Άλσους 15, ισόγειο), σε χώρο δηλαδή με εύκολη πρόσβαση και χώρο πάρκινγκ.
Η συνάντηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©» (διαβάζεται «ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ») και απευθύνεται σε γονείς παιδιών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που κατοικούν στην Αττική.

Οι θέσεις για τη συνάντηση αυτή είναι ανοικτές και η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά είναι υποχρεωτική η δήλωση συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πρόσκληση με την ακριβή τοποθεσία της συνάντησης και οδηγίες για την προσέλευση. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με:
1. Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γλυφάδας, στο τηλέφωνο 2109647021 ή στο email: [email protected] (Ρέα Δεληγιάννη κ Ανδρέα Νικολέτο) ή
2. Την ομάδα της νόησης τηλεφωνικά ή μέσω email από τη σελίδα www.noesi.gr/contact

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται σε όλη την Αττική, με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα στους γονείς, τα αδέλφια, και άλλους συγγενείς των μαθητών, να περιγράψουν τις ανάγκες τους από τις υπηρεσίες που λαμβάνουν και να καθορίσουν τις ελλείψεις στις υπηρεσίες με βάση τις προσδοκίες τους.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.