Γέμισε ιστορικά οχήματα εποχής και αναμνήσεις το Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας [Βίντεο, εικόνες]

0

Αυτοκίνητα από τη δεκαετία του ΄40 και του ΄50 μέχρι και πιο πρόσφατα, ακόμη και ο ΚΙΤ από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά, μαγνήτισαν τα βλέμματα των επισκεπτών στο drive-in Γλυφάδας.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου Αντώνη Θεοχάρη πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα το βράδυ της Κυριακής στους ανθρώπους που είχαν την τύχη να απολαύσουν τον υπέροχο Γκάτσμπι στο σινεμά και παράλληλα να θαυμάσουν τα ιστορικά οχήματα και να βγάλουν όμορφες φωτογραφίες κάτω από το φως του φεγγαριού.

Τιμητική πλακέτα απένειμε ο κ. Αντώνης Θεοχάρης στον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε: «Απολαμβάνουμε απόψε ένα νοσταλγικό ταξίδι σε άλλες εποχές. Το drive in, παλιά αγαπημένη συνήθεια, συνδυάζεται απόλυτα με τα ιστορικά οχήματα σε μια επετειακή συγκυρία, καθώς πριν από ακριβώς 87 χρόνια λειτούργησε στην Αμερική το πρώτο drive in cinema».

Ο Γιώργος Παπανικολάου στο Open

Με αξέχαστες βραδιές μουσικές, θεατρικές, κινηματογραφικές, συνεχίζεται το Drive in Φεστιβάλ. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου μίλησε στο Open για την πρωτοβουλία να γεμίσει το στάδιο με αυτοκίνητα εποχής, σε μια εκδήλωση που άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις στους εκατοντάδες ρομαντικούς συλλέκτες τους.

Gepostet von Δήμος Γλυφάδας (Municipality of Glyfada) am Montag, 8. Juni 2020

Πρωταγωνιστές μιας εποχής που κινείτο σε άλλους ρυθμούς, τα ιστορικά οχήματα ανέπτυσσαν ταχύτητες που θεωρούνταν εξωφρενικές εκείνο τον καιρό και μάλιστα σε δρόμους στους οποίους σίγουρα ένα σημερινό αμάξι θα καταστρεφόταν. Τώρα, οι ρομαντικοί συλλέκτες τους τα διατηρούν αστραφτερά και καλογυαλισμένα, γι αυτό και πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα παρατεταγμένα στη σειρά μπροστά στην τεράστια οθόνη, 30 μέτρων μήκους και 14 μέτρων ύψους.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.