Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Νέα εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 13 Ιουνίου στο Δημαρχείο Γλυφάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το Σάββατο 13 Ιουνίου ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με το Ασκληπιείο Βούλας, στο Δημαρχείο της πόλης (Άλσους 15) από τις 9:30 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι.    

Προσοχή: Χρειάζεται ραντεβού, για να αποφευχθούν συνωστισμός και αναμονές. Καλέστε στο πενταψήφιο 15464 του Δήμου Γλυφάδας, για να κλείσετε ραντεβού. «Η τεράστια ανταπόκριση του κόσμου στις δράσεις μας αυτές, μας γεμίζει κουράγιο και αισιοδοξία. Όλοι πλέον έχουμε αντιληφθεί πόσο πολύτιμη είναι η προσφορά αίματος», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. «Η αύξηση του αριθμού των εθελοντών στις τελευταίες αιμοδοσίες που οργανώσαμε είναι εξαιρετικά ενθαρρυντική. Είμαστε ευγνώμονες», σημειώνει η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά.

Ο Δήμος Γλυφάδας έχει φροντίσει για την πλήρη προστασία και προφύλαξη των γιατρών και των εθελοντών αιμοδοτών, λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα με σεβασμό στους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Και αυτή τη φορά τα κρεβάτια θα είναι τέσσερα, ώστε να μπορέσουν να δώσουν αίμα όσο το δυνατόν περισσότεροι εθελοντές.

Η τράπεζα αίματος του Δήμου Γλυφάδας δημιουργήθηκε από τη δημοτική αρχή στις 3 Οκτωβρίου 2014 και έκτοτε καλύπτει τις ανάγκες των δημοτών σε αίμα, με ιδιαίτερη μέριμνα σε επείγοντα περιστατικά ή σε περιστατικά που χρήζουν μεγάλης ποσότητας αίματος με προτεραιότητα στους πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, νεφροπαθείς, αιμορροφιλικούς, άτομα χωρίς συγγενικό περιβάλλον και σε περιστατικά που αφορούν παιδιά έως 18 ετών.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ