Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με «Νοσταλγία»! – Επιστρέφει ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο θερινός κινηματογράφος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ανοίγει για ακόμα ένα καλοκαίρι τις πόρτες του και περιμένει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης για να τους ταξιδέψει με ταινίες για μικρούς και μεγάλους.

Ωστόσο, η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι διαφορετική, δεδομένου ότι εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα προστασίας για τη δημόσια υγεία, η Νοσταλγία θα λειτουργήσει σύμφωνα με όσα ορίζουν τα πρωτόκολλα των ειδικών για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού: με αποστάσεις μεταξύ του κοινού, με καθημερινούς καθαρισμούς κ.α.

Παρ’ όλα αυτά, το δημοτικό σινεμά θα μας κρατά συντροφιά κάθε ημέρα, όλο το καλοκαίρι με δύο καινούργιες ταινίες την εβδομάδα και μια παιδική, πρώτης προβολής ή από τον κλασσικό κινηματογράφο, σε δύο παραστάσεις, 21.00 και 23.00 (παιδική ταινία κάθε Παρασκευή στην προβολή των 21.00).

ΟΙ προβολές ξεκινούν την Πέμπτη 11 Ιουνίου με την ταινία «Παιχνίδια ζευγαριών» ενώ την Παρασκευή στις 21.00 η ταινία «Φύγαμε» για τους μικρούς φίλους.

«Έχουμε διαμορφώσει κατάλληλα τον χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου ώστε να μπορέσει να υποδεχθεί με ασφάλεια για την δημόσια υγεία όλους τους φίλους του σινεμά που θα προτιμήσουν τη Νοσταλγία για την καλοκαιρινή τους βόλτα. Με προσοχή και απλές προληπτικές κινήσεις θα μπορέσουμε να χαρούμε το φετινό καλοκαίρι, να μην στερηθούμε την διασκέδασή μας. Σας περιμένουμε», δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΕΑΕΔΗΑ, Νίκος Σπυρόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως το Σινέ Νοσταλγία βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Κέας και Τερψιχόρης, στο κέντρο του Ηρακλείου, λίγα μέτρα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα της Νοσταλγίας από το site του Δήμου
iraklio.gr και από τις ιστοσελίδες για τον κινηματογράφο και την διασκέδαση.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ