Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Δήμος Αγ. Αναργύρων – Καματερού: Επιμορφωτικό πρόγραμμα ψυχολογίας – Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού και τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνουν ένα μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους τους Δημότες, με σκοπό να τους μυήσει στον κόσμο της Ψυχολογίας.

Ο τίτλος του προγράμματος είναι «Ψυχολογία για Όλους», η διάρκεια του είναι δωδεκάμηνη και ο τρόπος διδασκαλίας μεικτός: Ο καθένας μελετά μόνος του το πλούσιο ψηφιακό υλικό, το οποίο αναρτάται σε πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ή αποστέλλεται με email, ενώ προβλέπονται δώδεκα δίωρες(μια κάθε μήνα) συναντήσεις στην ψηφιακή πλατφόρμα zoom, κατα την οποία θα υπάρχει ζωντανή αλληλεπίδραση με τον εκάστοτε διδάσκοντα.

Το πρόγραμμα μοριοδοτείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για ορισμένες ειδικότητες (πχ εκπαιδευτικούς) ενώ αποδίδει σε όλους Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης ECVET (22,5).

Τα ετήσια δίδακτρα είναι 100 ευρώ σε δύο δόσεις (αντί 250) και οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι την 31 η Ιανουαρίου του 2021 και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν 1 Φεβρουαρίου 2021.

Μπορείτε να μελετήσετε αναλυτικά την προκήρυξη στον σύνδεσμο https://bit.ly/380Cmy1

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ