Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Αυτοί είναι οι δήμοι που χρηματοδοτούνται για τα αδέσποτα [ΦΕΚ]

Δημοσιεύθηκε

στις

Με κοινή υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ καθορίστηκαν οι Δήμοι και Συνδέσμοι Δήμων που χρηματοδοτούνται για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς και για την υλοποίηση των ενεργειών διαχείρισής τους, καθώς και του ύψους χρηματοδότησης για το έτος 2020.

Σύμφωνα με τη ΚΥΑ:

1. Οι δικαιούχοι χρηματοδότησης Δήμοι και Σύνδεσμοι Δήμων υποβάλλουν στη Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αίτημα καταβολής του ποσού της εγκριθείσας χρηματοδότησης που συνοδεύεται από τα κάτωθι δικαιολογητικά σύμφωνα με την υπ’ αρ. 2/39549/0026/11-6-2015 απόφαση των Υπουργών Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και Οικονομικών (Β’ 1138), ως εξής:

α) Αντίγραφο της παρούσας κοινής υπουργικής απόφασης με την οποία καθορίζονται οι φορείς που χρηματοδοτούνται, όπως αυτή έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

β) Αντίγραφο της αναρτημένης στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών (στο σημείο «οικονομικά στοιχεία» – «αναφορές φορέων Γενικής Κυβέρνησης) κατάστασης της Διεύθυνσης Αναφορών, Δημοσιονομικών Στοιχείων και Μεθοδολογίας του Γενικού Λογιστηρίου
του Κράτους, από την οποία προκύπτει ότι ο δικαιούχος φορέας περιλαμβάνεται στους φορείς που έχουν υποβάλλει σε αυτήν τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία που απαιτούνται σύμφωνα με τον ν. 2166/1993 (Α’ 137) και την υπουργική απόφαση που εκδίδεται κατ’ εξουσιοδότηση
της παρ. 22 του άρθρου 27 του νόμου αυτού. Το αντίγραφο της κατάστασης αυτής επέχει θέση σχετικής βεβαίωσης.

γ) Βεβαίωση του Υπουργού Εσωτερικών για την ενσωμάτωση των οικονομικών στοιχείων στις βάσεις δεδομένων αυτού (ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών στο σημείο «Αποκ/μένη Διοίκηση – Αυτ/ση» – «κατάσταση ενσωμάτωσης οικονομικών στοιχείων στις βάσεις δεδομένων»), σύμφωνα με τις παρ. 3 και 6 του άρθρου 41 του ν. 4129/2013, όπως ισχύει.

Δείτε εδώ αναλυτικά του Δήμους 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ