Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

Εκτεταμένο πρόγραμμα μυοκτονίας στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος  Αγίας Βαρβάρας επεκτείνει φέτος σημαντικά το πρόγραμμα μυοκτονίας και πολλαπλασιάζει τις εφαρμογές από δύο φορές τον χρόνο που γινόταν σε όλα τα φρεάτια σε έξη φορές τον χρόνο ώστε να περιοριστεί αποτελεσματικά η παρουσίας των τρωκτικών και των κινδύνων που προκαλούνται από αυτά.

Ήδη είναι σε εξέλιξη η τέταρτη εφαρμογή με την τοποθέτηση εγκεκριμένων σκευασμάτων εσωτερικά των φρεατίων και εκτελείται από εξειδικευμένο και έμπειρο συνεργείο εταιρίας απολυμάνσεων και απεντομώσεων το οποίο διαθέτει τις απαιτούμενες άδειες αλλά και σύγχρονο εξοπλισμό.

 

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

Για την επιτυχία του προγράμματος όμως πρέπει να συμβάλλουν και όλοι οι συνδημότες μας και κάτοικοι προς τους οποίους απευθύνουμε την ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:

Να μην απορρίπτουν σκουπίδια ή άχρηστα αντικείμενα παρά μόνο στους κατάλληλους κάδους, στους οποίους θα τα τοποθετούν μέσα σε κλειστούς σάκους.

Να μην απορρίπτουν ανεξέλεγκτα ογκώδη αντικείμενα και σαβούρα χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τις υπηρεσίες του δήμου, οι οποίες θα μεριμνήσουν για προγραμματισμένη αποκομιδή.

Να καθαρίζουν καθημερινά τα υπολείμματα τροφής ζώων και πτηνών.

Να κλείσουν όλες τις τρύπες στα σπίτια και τις αποθήκες καθώς είναι χώροι αναπαραγωγής ποντικών.

Να διενεργούν τακτικές μυοκτονίες στα φρεάτια της οικίας τους καθώς αποτελούν σημεία εισόδου των ποντικών μέσω των σωληνώσεων.

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ