Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

«Γυναίκα για μία ζωή χωρίς σημάδια»: Όσα έγιναν στην εκδήλωση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κακοποιημένων Γυναικών και με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Μαρίας Δημητριάδου – Καρασιμοπούλου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Νοεμβρίου ημερίδα με τίτλο «Γυναίκα για μία ζωή χωρίς σημάδια».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας ΕΠΙΨΥ και τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών Χολαργού «Φοίβη».

Ομιλίες εκφώνησαν η Ψυχολόγος Κορίνα Στρατή και η Νομικός Μιρέλα Παπαχλιμίντζου από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου με θέμα «Ενδοοικογενειακή Βία: Μορφές και νομικό πλαίσιο», η Ψυχολόγος Ισμήνη Καραγιάννη από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας ΕΠΙΨΥ με θέμα «Η επίδραση της βίας στην Ψυχική Υγεία», η Κοινωνική Λειτουργός του Σωματείου ΧΕΝ Αθηνών Χρύσα Κουσουλέντη με θέμα «Γυναικοκτονίες» και η Υπεύθυνη Ξενώνα Χολαργού Φοίβη Κλαίρη Δανιηλίδου με θέμα «Παρουσίαση – Εμπειρίες – Έργο στον Ξενώνα».

Στο ίδιο πλαίσιο, φιλοξενείται από τις 25 έως τις 29 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο και στον χώρο έξω από το Αμφιθέατρο έκθεση φωτογραφίας από τη ΧΕΝ με θέμα «Βία κατά των Γυναικών. Ορισμοί και Μορφές».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ