Ελάτε στην παρέα μας

Ατζέντα

Πολιτιστικό καλοκαίρι στο Δήμο Μάνδρας–Ειδυλλίας & Κιθαιρώνεια 2018 στις Ερυθρές

Δημοσιεύθηκε

στις

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η ημέρα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Ερυθρές, ενώ την Κυριακή 14 Αυγούστου 2018 εψάλη ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και ακολούθησε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Πλήθη πιστών παρακολούθησαν, τόσο τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό όσο και τη Λιτάνευση που πραγματοποιήθηκε με ευλάβεια στους δρόμους των Ερυθρών.

Για το 2018, μετά από τη σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης και των Πολιτιστικών Φορέων που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, και έχοντας την συναίνεση της τοπικής κοινωνίας, δεν πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πανηγύρι. Όλες οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας σε όλες τις Ενότητες δεν θα έχουν μουσικοχορευτικό χαρακτήρα προς ένδειξη σεβασμού και αλληλεγγύης στο δράμα των ανθρώπων της Ανατολικής Αττικής που προκάλεσε η φονική πυρκαγιά.

Στις Ερυθρές, την τιμητική του θα έχει το θέατρο μέσα από παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, που θα πραγματοποιηθούν από τις 18 έως τις 25 Αυγούστου 2018. Στηρίζοντας στα Κιθαιρώνεια 2018 την τέχνη του θεάτρου, μπορεί να απουσιάζουν οι μουσικές εκδηλώσεις, αλλά δεν γίνεται καμία έκπτωση στην ποιότητα των εκδηλώσεων, οι οποίες προωθούν την ψυχαγωγία και τη γνήσια διασκέδαση μέσα από το θέατρο.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ