Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Λίστα εγγραφών και επανεγγραφών στους παιδικούς σταθμούς Φιλοθέης-Ψυχικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Tην Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 θα αναρτηθεί η λίστα με τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Α.Π.Α.» Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, για το σχολικό έτος 2018-2019.

Η τελική τοποθέτηση των παιδιών στους σταθμούς θα γίνει μετά τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, ωστόσο θα δεχτούν παιδιά από την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι γονείς των παιδιών που εντάσσονται για πρώτη φορά, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τις υπεύθυνες των σταθμών προκειμένου να προγραμματιστεί η ομαλή προσαρμογή των παιδιών τους.

Στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού λειτουργούν πέντε παιδικοί σταθμοί με στόχο την «Στήριξη στην οικογένεια – Υπεύθυνη φροντίδα για το παιδί». Οι εγγραφές σε όλους τους σταθμούς γίνονται αποκλειστικά υπό την εποπτεία του Τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας, υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Φροντίδας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Α.Π.Α.» του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Πληροφορίες για κάθε έναν από τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, μπορείτε να δείτε εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να καλείτε στα κεντρικά γραφεία του «Ο.Κ.Α.Π.Α.» (Βεκιαρέλλη 11, Φιλοθέη) τηλ. 210 6834550, 210 6822274, Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας Ο.Κ.Α.Π.Α., [email protected].

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ