Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Δήμος Φυλής: εγκαινιάστηκε το πρώτο ΚΑΠΗ στη Χασιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Το δικό τους χώρο απέκτησαν οι ηλικιωμένοι της Δημοτικής Ενότητας Φυλής. Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς εγκαινίασε, την Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018, το 4ο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων, που αποτελεί ταυτόχρονα το πρώτο ΚΑΠΗ που λειτουργεί στη συγκεκριμένη Δημοτική Ενότητα.

Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης Αγαθάγγελος Κόκλας, και ο εφημέριος του Ι.Ν. της Κοιμήσεως της Θεοτόκου πατέρας Δημήτριος Παναγακόπουλος.

Ο Δήμαρχος έκοψε την κορδέλα μαζί με τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Μπρέμπο, την Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου και τον Τοπικό Σύμβουλο Στέλιο Νίκα. Υποδέχθηκε τον κόσμο στον εσωτερικό χώρο του ΚΑΠΗ, όπου οι εργαζόμενοι είχαν τα πάντα στην εντέλεια και φρόντισαν για την άρτια εξυπηρέτηση του.

Το νέο ΚΑΠΗ αγκάλιασαν με θέρμη οι πολίτες. Ευχές, συζητήσεις, γλυκά, αναψυκτικά και πολλά χαμογελαστά πρόσωπα έδωσαν από σήμερα ζωή στο νέο ΚΑΠΗ που δημιουργήθηκε με σεβασμό και αγάπη, στοχεύοντας στη φροντίδα, στη δημιουργική απασχόληση και στη διασκέδαση των δημοτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ